Простий прийом допоможе уникнути слідів косметики на одязі

13.08.2024   16:20    80

Блогер розповіла, як можна уникнути слідів косметики на одязі. Для цього вам знадобиться засіб, який має кожна.

Багатьом жінкам знайома неприємна ситуація, коли на обличчя вже завдано макіяжу, одягаєш через голову футболку, блузку чи светр і на матеріалі залишаються сліди косметики. Особливо сильно помітний тональний крем на одязі білого чи світлого кольору. Уникнути таких неприємних наслідків можна легко.

Останні новини:  Три безпрограшні поради, як позбутися клопів раз і назавжди

Хитрий лайфхак допомагає захистити одяг від забруднень у використанні лаку для волосся. Як передає The Sun блогер, використовуючи найпростіший засіб для укладання пасм, якомога сильніше притискала до нафарбованого обличчя свій білий топ, але матеріал залишався без плями.< /span>

Що потрібно робити? Взявши лак для волосся, розпорошіть засіб на горловину будь-якої речі ( светр, топ, блуза, футболка тощо) з внутрішньої та зовнішньої сторони. Після цього обов’язково дайте кошти для фіксації повністю висохнути, тільки тоді лайфхак працюватиме як слід. Достатньо буде й кілька хвилин. Тепер можете сміливо одягати світлий одяг через голову, не побоюючись, що весь макіяж залишиться на матеріалі.

Лак для волосся також допоможе, якщо потрібно захистити одяг, одягнений на тіло, від слідів косметики. Наприклад, у вас є світлий светр з високим горлом, на якому постійно залишаються сліди від крему. У цьому випадку лак краще наносити не лише на горловину, а й на декольте. Особливо, якщо ви знаєте, що туди можуть потрапити сліди косметики. Часто речі забруднюються пудрою або рум’янами, які відрізняються сипучою консистенцією.

Останні новини:  Як кмітливі господині рятуються від молі у шафі