Побачимо у листопаді: Зеленський про підтримку України, якщо Трамп стане президентом

25.08.2024   21:10    354

У питанні підтримки України Сполученими Штатами Америки необхідно зачекати на президентські вибори в країні. Про це президент України Володимир Зеленський сказав в інтервʼю представникам індійських засобів масової інформації.

На запитання щодо того, чи зможе Україна продовжувати бойові дії, якщо Дональда Трампа буде обрано президентом США, він зазначив, що “ми побачимо в листопаді”.

“Але я не отримав жодних сигналів від його команди про те, чи, власне, від нього, бо ми мали одну двосторонню розмову… Під час війни ми мали одну телефонну розмову. І я чув меседжі лише, що він буде підтримувати Україну, що він прагне зупинити війну, щоб Україна була незалежною європейською вільною країною. Оце всі меседжі, які я отримав від нього безпосередньо”, – сказав Зеленський.

Президент додав, що він не може прогнозувати.

“Давайте подивимося, що буде в листопаді”, – закликав він.

Останні новини:  МЗС України закликало хасидів утриматися від паломництва до Умані на Рош га-Шана

Вибори президента в США – що відомо

Віце-президентка США та кандидатка в очільники американської держави від Демократичної партії Камала Гарріс заявила, що у разі обрання на посаду президента підтримуватиме Україну. Конкурентом демократки на виборах є республіканець Трамп.

Також повідомлялось, що незалежний кандидат у президенти США Роберт Кеннеді-молодший заявив, що він призупиняє свою кампанію, проте “не закінчує її”. Також Кеннеді-молодший закликав своїх прихильників голосувати за Дональда Трампа.

Останні новини:  Хто з українців повернеться з-за кордону першим: названо категорію громадян


uapress.kyiv.ua