На Рязанській ГРЕС в РФ прогриміли вибухи: станція охоплена димом (відео)

28.08.2024   22:41    1199

У Росії на відстані 400 км від України почалась пожежа на території теплової електростанції у Рязанській області. Російські відомства заперечують можливість удару України, а цивільні говорять, що чули сильний вибух.

Росіяни, які відпочивали неподалік від Рязанської ГРЕС, чули звук вибуху і побачили хмару диму, яка після цього охопила енергетичний об’єкт у центрі РФ. Російська влада при цьому заперечує можливі прильоти і говорить про горіння трави. Про займання на ГРЕС у Рязанській області написали в Telegram-каналі росЗМІ Readovka.

Останні новини:  В Одесі у морі вирує величезний смерч (ВІДЕО)

Повідомлення про інцидент у РФ з’явилось о 13:32 28 серпня. Автор допису стверджував, що на Рязанській ГРЕС начебто стались вибухи і почалась пожежа. На відео, знятому на місці подій, видно будівлі, охоплені димом. Голос свідка, який робив запис, пояснює, що начебто відбулись «хлопки», і після цього з’явилось задимлення.

Останні новини:  HIMARS знищує на Курщині російську машину мінування "Земледелие" (ВІДЕО)

«Був хлопок і зараз горить щось. Щось [вдарило — ред.] на ГРЕСі. [Сильний — ред.] був хлопок. Сильно димить, але не на самій ГРЕС, а десь скраю», — чути на відео.

Згодом російські журналісти уточнили, що в МНС заперечили інформацію про вибухи і сказали, що це «старий фейк».

У регіональному відділенні МНС Росії у Рязанській області відреагували на відео у соцмережах. Пресслужба російського відомства у Telegram-каналі запевнила, що ніяких прильотів не було. При цьому російські журналісти написали, посилаючись на МНС, що кадри зроблені 27 серпня. Вони запевняють, що задимлення сталось через займання трави навколо станц

Останні новини:  Смерть на відстані — єгер-снайпер уразив окупанта з майже 1100 метрів (ВІДЕО)