Крауд посилання своїми руками - де шукати форуми?

39

Необхідною умовою дієвого просування веб-сайту в системах інтернет-пошуку є нарощування маси посилань. Даний аспект вимагає особливо пильної уваги.

Найбільш вигідне та ефективне рішення відповідної проблеми – купити крауд посилання розміщені на топових порталах.

Але у випадку обмеженого бюджету можна вдатися й до іншого рішення – проставляти такі посилання власноруч, знайшовши для цього відповідні форуми. Рекомендації щодо організації й виконання відповідного процесу можна прочитати далі.

Нюанси й особливості пошуку форумів для розміщення посилань

Проставляння крауд посилань є безкоштовним. Мінус даної роботи в тому, що вона змусить витратити чимало часу, що для багатьох є цінним ресурсом.

Крім того, не виключається вірогідність видалення лінків на форумах їх адміністраторами чи закриття їх тегом nofollow.

У будь-якому випадку позитивний результат від цієї копіткої справи буде, хоча солідних масштабів його ефективності гарантувати не можна.

Зробити пошук тематичних форумів дієвим допоможе практичне застосування таких трьох способів.

  1. Використання для цього пошукової видачі систем Google або Яндекс. У таку програму слід ввести відповідний запит, наприклад: «форум мотоциклістів». Даний метод є класичним та найпростішим.
  2. Аналіз посилальної маси конкурентів. Виконати дану аналітичну роботу допоможуть профільні сервіси – Ahrefs або Linkpad. Такі платформи за вимогою видадуть перелік сайтів, в якому відшукати необхідні форуми буде легко. А коли ви це зробите, можна буде приступати до розміщення ваших посилань на відповідних порталах.
  3. Застосування інструмента «Оповіщення». Він слугує переважно для відстеження згадувань за певними запитами. Проте використання цього інструмента з метою знаходження форумів, в тому числі з урахуванням регіонального фактора, цілком доцільне.
Останні новини:  Сопловой аппарат в автомобиле: устройство и принцип работы

Загалом процес проставлення лінків на форумах має три стадії: пошукову, реєстраційну (користувач авторизується) та безпосереднього висування теми чи опублікування посту в необхідній дискусії.

Що варто знати про захист теми чи посту від видалення представниками адміністрації?

Щоб знизити вірогідність відповідних прикрих випадків, слід взяти до уваги декілька актуальних порад фахівців:

  1. оскільки найбільш результативними стають лінки з форумів, тематика яких тотожна тематиці вашого сайту, слід займатися пошуком саме таких ресурсів;
  2.  перш ніж публікувати посилання, слід виконати певну моніторингову роботу, що передбачає аналіз форумів на предмет авторитетності та фільтрації їх майданчика, наявності на ньому спаму чи безглуздих коментарів тощо;
  3. у випадку заборони правилами форуму розміщення активних лінків, можливо вдатися до спроби публікації їх з використанням тегів BBCode чи HTML;
  4. чергування посилань анкорних та  без анкорів сприятиме підвищенню природності лінкової маси;
  5. для залишення посилань на сторонніх порталах слід віддавати перевагу новим, найсвіжішим обговоренням;
  6. бажано, щоб ваші дописи як коментарі виглядали органічно й природно – вони мають висловлювати доречні думки, містити актуальну тематку і дискусії рекомендації, наводити відповідні їй приклади тощо (а сам лінк має виглядати як залишений випадково);
  7. імітувати активність у темі допоможуть відповіді на коментарі бажаючого просунути свій сайт, написані з різних акаунтів та ІР – у противному випадку ризик, що пост виявиться видаленим, зростає.
Останні новини:  Сопловой аппарат в автомобиле: устройство и принцип работы

Необхідно давати відповіді на всі пости учасників обговорення, які залишені в вашій темі. При цьому тематики й дискусій, на яких посилання вже опубліковані, краще не торкатись, тримаючись від них осторонь. Навіть за очевидної схожості цих постів із вашим.




Також фахівці не радять розміщувати посилань в тематичних обговореннях типу adult, як і в тих, що схожими лінками вже заспамлені.

Останні новини:  Сопловой аппарат в автомобиле: устройство и принцип работы

Дотримання відповідних правил дасть шанс для результативного нарощування лінкової маси за допомогою крауд посилань з сайтів-форумів. По суті, відповідні поради є простими та логічними.

Якщо ви не забудете про такі рекомендації, зможете підійти до зовнішньої оптимізації правильно, і ймовірно, досягнете непоганих результатів.

Очевидно, що крауд посилання уподобані популярними пошуковими системами, бо виглядають вони максимально природно.

Крауд маркетинг дозволяє поширити інформацію про продукт у колах потенціальних клієнтів, сприяє впізнаваності, авторитетності торгівельної чи сервісної марки. У результаті репутація вашого бренду покращується, а веб-сайт отримує збільшений трафік. Це означає, що ви отримаєте більше можливостей для успішного розвитку бізнесу.