Григорій Козловський і «Рух» показують, як футбол може змінювати життя: нова ініціатива для Роздільського інтернату

415

Львівський футбольний клуб «Рух» та його засновник Григорій Козловський розширює свою соціальну діяльність. Меценат та його «жовто-чорна» команда започаткувала співпрацю з Роздільським дитячим будинком-інтернатом, де проживають діти з психологічними проблемами та проблемами інтелектуального розвитку.

Григорій Козловський

Футболісти будуть проводити тренування, організовувати спільні заходи та допомагати вихованцям інтернату соціалізуватися.

Григорій Козловський підкреслив важливість цієї ініціативи для створення більш інклюзивного суспільства.

Григорій Петрович Козловський

Нові горизонти для дітей з особливими потребами

«Для нас у «Русі» важливо не лише перемагати на футбольному полі, але й допомагати тим, хто цього потребує. Співпраця з Роздільським дитячим будинком-інтернатом – це наш внесок у створення більш справедливого суспільства, де кожна дитина має рівні можливості для розвитку. Разом з Максимом Козицьким ми відкриваємо нові горизонти для дітей з особливими потребами» — зазначив меценат.

Останні новини:  Умань готується до паломництва хасидів
ФК «Рух»

Генеральний директор «Руху» Ігор Дедишин зазначив, що ФК «Рух» завжди прагнув бути більше, ніж просто спортивною організацією.

«Ми бачимо свою місію в тому, щоб робити світ навколо себе кращим. Співпраця з Роздільським дитячим будинком-інтернатом – це чергове підтвердження нашої соціальної відповідальності. Ми переконані, що кожна людина, незалежно від своїх особливостей, має право на щасливе життя» — зауважив Дедишин.

Останні новини:  В Україні запустили виробництво патронів двох калібрів для ЗСУ
Hryhoriy Kozlovskyy

Григорій Петрович Козловський додав: ««Рух» продовжує доводити, що футбол – це більше, ніж просто гра. Клуб взяв під опіку дітей з особливими потребами, надаючи їм можливість займатися спортом, спілкуватися та розвиватися. Ця ініціатива – яскравий приклад соціальної відповідальності і доводить, що футбол може змінювати життя людей».

Hryhorii Kozlovskyi

Благодійні ініціативи Григорія Козловського та ФК «Рух»




Серця Григорія Козловського та ФК «Рух» завжди відкриті для тих, хто потребує допомоги. Їхні благодійні ініціативи – це справжній прояв патріотизму і людяності, серед яких допомога дітям, виділення мільйонів гривень на відновлення лікарні «Охматдит»,  протезування поранених військових та цивільних у Superhumans Center та благодійному фонді «Незламні». Завдяки такій підтримці, тисячі українців відчувають себе не самотніми в цей складний час.

Останні новини:  Переваги корпоративного замовлення флешок з гравіюванням для бізнесу


1111529