Чим відмити фарбу для волосся з рук в домашіх умовах

02.08.2024   08:20    34

Навіть після фарбування в перукарні на шкірі часом залишаються сліди від фарби. Що вже казати про ситуацію, коли цей процес відбувається вдома! Відмити такі плями нескладно, якщо використати для цього правильні засоби. 

Плями від фарби дуже в’їдливі. Марно сподіватися, що вдасться їх позбавитися за допомогою води. Вам знадобляться допоміжні засоби.

Харчова сода і засіб для миття посуду. Змішайте їх приблизно в рівних пропорціях, нанесіть на пляму і втирайте в шкіру. Сода в цьому випадку діє як легкий скраб,  а миючий засіб повинен посприяти розчиненню фарби.

Останні новини:  Стильні фарбування волосся для брюнеток на осінь 2024

Зубна паста. Експерти рекомендують взяти варіант, який містить абразивні частинки (як правило, така паста використовується для очищення зубного нальоту). Нанесіть її на проблемне місце і легенько втирайте подушечками пальців або кінчиком рушника.

Спирт. Просочіть ним ватний диск і, легенько натискаючи, протирайте забруднене місце.

Засіб для зняття макіяжу. Намастіть пляму і потримайте 5 хвилин. Терти не потрібно! Просто змийте залишки засобу – від фарби не повинно залишитися й сліду. Цей метод оцінять жінки з чутливою ​​шкірою.

Останні новини:  Ефективний лайфхак від експертки допоможе вивести стійкі плями з подушок у домашніх умовах

Олія. Ще один щадний спосіб виведення плям від фарби для волосся. Просочіть ватний диск олією (можна брати будь-яку рослинну або навіть дитячу, щоб уникнути алергічної реакції) і протирайте шкіру, поки пляма не зникне. Після цього слід промити шкіру теплою водою з милом.

Серед народних рецептів видалення слідів від фарб – ацетон, лак для волосся, рідина для зняття лаку для нігтів і навіть рідкий миючий засіб для прання. Однак до них експерти радять вдаватися у крайньому випадку.

Останні новини:  Народні засоби виявляться неефективними: як прибрати жовті плями з підвіконня