Як швидко відмити контейнери для їжі від жиру: геніальний лайфхак

23.07.2024   08:20    28

Пластикові контейнери дуже зручні як посуд для зберігання готової їжі, так і в ролі ланчбоксів, щоби брати її з собою. Але мити їх від жиру не завжди зручно, особливо коли доводиться робити це не в вдома.

На щастя, лайфхак на будь-який випадок життя можна знайти в TikTok. Так у блозі одного з брендів товарів з догляду за домом з’явився ролик, який демонструє легкий та швидкий спосіб очистити пластикову посудину від рештків їжі. Все, що вам знадобиться, це паперовий рушник і трошки засобу для миття посуду. Порада швидко стала вірусною.

Останні новини:  Як відбілити навіть найбрудніші рушники

Поставте забруднений контейнер у мийку. Візьміть один паперовий рушник, складіть його так, щоби він зручно помістився у контейнер, і вкладіть його на дно. Далі додайте кілька крапель рідини для посуду і приблизно наполовину наповніть посудину теплою водою. Щільно закрийте кришку і добре потрясіть контейнер впродовж кількох секунд.

Останні новини:  Продукт, який є на кожній кухні, назвали засобом від проблем зі шкірою

В процесі тряски на папір налипне увесь жир, а сам рушник механічно очистить стінки посудини. Все, що вам залишиться, це відтиснути і викинути папір та як слід прополоскати контейнер під струменем води.