Шпигунські кадри: Xiaomi MX11 проходить випробування (ВІДЕО)

26.07.2024   09:41    24

Нещодавно в Інтернеті з’явилося відео, на якому знято позашляховик Xiaomi, що проходить випробування в Китаї. Автомобіль під кодовою назвою MX11 має спортивний, низько розташований дизайн позашляховика. Він відображає седан SU7 і успадковує його концепцію дизайну щодо стайлінгу.

Імовірно, автомобіль на відео – це високотехнологічна версія завдяки лідеру. У SU7 лідером оснащуються лише версії Pro та Max. Якщо новий автомобіль буде мати такий самий рівень оснащення, як і седан, можна припустити, що зображений на відео тестовий автомобіль є двомоторним і використовує архітектуру 800V. Сам блок Lidar виглядає дуже схожим на той, що використовується в Xiaomi SU7 і якщо це так, то це 128-лінійний блок.

Останні новини:  Луганські прикордонники показали роботу по окупантам на Куп'янському напрямку (відео)

Попереду автомобіль виглядає дуже струнким та, можливо, зберігає форму SU7. З боків віконна лінія піднімається з просуванням до задньої частини. Цьому вторить круто нахилена лінія даху ззаду, що плавно переходить у задню частину. Примітно, що на автомобілі, що тестується, встановлені ті ж 5-спицеві диски, які раніше були помічені на інших шпигунських знімках.

Останні новини:  Переможця обрали за пульсом: в Японії пройшов чемпіонат із розслаблення (відео)

Коментатори вже наголосили, що пропорції Xiaomi MX11 нагадують Ferrari Purosangue. Перший автомобіль Xiaomi дуже явно слідував дизайну Porsche Taycan, і, схоже, MX11 може повторити це. Лей Цзюнь, генеральний директор Xiaomi, заявив, що його мета – створити автомобіль мрії для широких мас за допомогою SU7.