Що додати до шампуню, щоб прискорити ріст волосся

05.07.2024   21:00    700

Кожна жінка хоче, щоб її волосся було здоровим, міцним і блискучим. Тому дівчата починають шукати різні засоби догляду, які зможуть надати волоссю додаткову красу і здоров’я. Останнім часом стає все популярнішим тренд – додавання природних компонентів до звичайного шампуню.

Один із ключових інгредієнтів – морська сіль. Якщо раніше її використовували в основному для кулінарних потреб, то тепер вона стала популярним компонентом для догляду за волоссям. Морська сіль при регулярному використанні може запобігти появі лупи та відрегулювати виділення шкірного сала. Вона повністю безпечна для використання і дозволяє допомогти волоссю стати більш здоровим і доглянутим. До того ж вона може прискорити його зростання,

Останні новини:  5 найкращих методів прання, щоб біле було як нове

Ще один несподіваний, але дуже ефективний інгредієнт — активоване вугілля. Вугілля вміло очищає шкіру голови, особливо корисний для жінок з підвищеною жирністю волосся. Активоване вугілля може покращити загальний стан та здоров’я волосся.

Ефірні олії – природна добавка, яка корисна для волосся. Кілька крапель будь-якої ефірної олії надасть волоссю приємного аромату, блиску та здорового вигляду. Деякі ефірні олії мають також антибактеріальні властивості, що мають додаткову користь для шкіри голови.

Останні новини:  Як вибілити білі шкарпетки лише за допомогою мила

Також до шампуню можна додавати невелику кількість жирних олій, особливо арганова та кокосова олія. Ці масла допоможуть ще більше зволожити ваше волосся. У свою чергу це зробить їх більш здоровими та м’якими на дотик.