Джей Ді Венс погодився балотуватися на посаду віцепрезидента США

18.07.2024   23:55    46

Джей Ді Венс офіційно оголосив про згоду балотуватися на посаду віцепрезидента США від Республіканської партії на майбутніх виборах. Про це пише CNN.

«Я задоволений і з почуттям подяки повідомляю, що офіційно приймаю пропозицію бути кандидатом на посаду віцепрезидента Сполучених Штатів Америки», – сказав Венс під час виступу на національному з’їзді республіканців у Мілуокі в штаті Вісконсин.

Останні новини:  Смертоносні повені посилили економічну напруженість в Центральній Європі

Також він під час розмови із журналістами розкритикував політику чинного президента США Джо Байдена. Венс стверджував, що Байден завдає шкоди таким громадам, як та, де він виріс – Огайо.

«Якимось чином забудовник з Нью-Йорка на ім’я Дональд Трамп був правий у всіх цих питаннях, а Байден – ні. Джо Байден облажався, і моя громада заплатила за це ціну»,  – сказав він.

Останні новини:  Країни Балтії та Польща закликали відмовитися від скрапленого газу з РФ

Венс додав, що країна потребує лідерів, «які б поставили Америку на перше місце».

Нагадаємо, 15 липня кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп оголосив своїм кандидатом на віцепрезидента США сенатора від Огайо Джей Ді Венса, який має відверто антиукраїнську позицію.

«Після тривалих роздумів, а також враховуючи величезні таланти багатьох інших, я вирішив, що людиною, яка найкраще підходить для посади віцепрезидента Сполучених Штатів, є сенатор Дж. Д. Венс від великого штату Огайо», – йдеться у дописі Трампа в його соцмережі Truth Social.

Останні новини:  Індія відмовляється від танків російського виробництва: планує продати застарілі Т-72


expert.in.ua