Легендарний Chevrolet з 60-х вперше помили після 30 років простою (відео)

18.06.2024   05:20    621

Chevrolet Corvette 1962 року випуску, швидкий, потужний та стильний автомобіль, став легендою, що привертає увагу всіх довкола. Проте з часом будь-який транспортний засіб піддається впливу зовнішніх факторів, що погіршує його загальний вигляд. Особливо такий рідкісний і культовий автомобіль, як Corvette 1962, вимагає особливого догляду і уваги. Про це пише mmr.net.ua.

Останні новини:  Уламки летять прямо на пляж: в мережі показали момент збиття ATACMS в окупованому Севастополі (ВІДЕО)

Роки, проведені в гаражі, дорожній пил і бруд накопичувалися на кузові, залишаючи сліди іржі та потертостей. Але завдяки вмілим рукам і легкому тиску води, машина знову засяяла. Наслідки років простою сповзли разом із брудом, залишивши блискучий лак та іскристу чистоту. Цей Corvette 1962 тепер виглядає як новий, повернувши собі свій первозданний вигляд.

Останні новини:  Розкішна яхта виїхала на іспанський острів через помилку навігації (відео)

Заводська фарба виявилася прихованою під тонким шаром бруду та пилу, і перший контакт із водою розкрив справжні кольори Corvette. Капот, крила, фари та всі зовнішні елементи, немов поліровані водою, почали сяяти новим блиском. Машина тепер виглядає так, ніби час повернувся назад, відновивши її оригінальний вигляд.


autotheme.info

Останні новини:  Сили оборони показали відео штурму від першої особи на Харківському напрямку (ВІДЕО)