Комік Юрій Великий поглумився зі спроби росіян зробити свою Олімпіаду (відео)

21.06.2024   17:50    895

Комік зробив кумедну пародію та повеселив українців.

Відомий український комік, пародист та актор студії «Квартал 95» Юрій Великий, який раніше пародіював Володимира Зеленського, з початку війни почав робити їдкі пародії на росіян та все, що з ними пов’язано. Так, цього разу комік порадував українців новою пародією на спробу росіян зробити «свої» Олімпійські ігри.

Останні новини:  Голодний песик ввімкнув кухонну плиту, влаштував вдома пожежу та потрапив на відео

У пародії Юрій Великий зобразив спортивного журналіста, який спілкується з відеозв’язку з російським «спортсменом», який приїхав до Казані на спортивні змагання. Виглядають ці два персонажі вельми епічно.

«Вже кілька років російські спортсмени не можуть брати участь в Олімпійських іграх під своїм прапором. Щоб хоч якось тримати їх у тонусі та дати їм можливість позмагатися з колегами з інших країн, було організовано так звані «Спортивні ігри БРІКС», які в цьому році пройшли в Казані. За задумом організаторів, ці ігри мали стати гідною альтернативою традиційній Олімпіаді, але, зрештою, вийшла лише жалюгідна копія», — розповів Юрій Великий у підписі до відео.

Останні новини:  На відео потрапив товстенький котик, який ледве не впав, намагаючись доскочити до полиці

Користувачі не пройшли повз і відразу почали коментувати нову пародію коміка, відзначаючи точність його формулювань і комічність образів.