Град, дощі та шквальні вітри: синоптик розповіла, де в Україні чекати негоди

07.06.2024   09:43    23


Погода в Україні у п’ятницю, 7 червня, передбачається несприятлива лише в західних областях. 

Там очікуються короткочасні дощі та грози, а при грозах шквали та часом град, розповіла синоптик Наталка Діденко у своєму Facebook.

За її словами, у більшості областей України буде сухо та сонячно, лише у Луганській області можуть бути локальні невеликі дощі.

Останні новини:  Перед вихідними дощі в Україні продовжаться: де будуть опади

Вона додала, що вночі температура повітря коливатиметься в межах +14… +19 градусів, а вже вдень підніметься до +24…+29 градусів, а на півдні до +32 градусів. Водночас на сході можливі сильні пориви північно-західного вітру.

Завтра, 7 червня, у столиці – коротка суха сонячна пауза посеред дощових робочих буднів. Тобто, без опадів. Температура повітря в столиці очікується – комфортніше не буває – +25…+27 градусів”, – йдеться у повідомленні синоптика.

Останні новини:  Одна з бригад ЗСУ отримала БМП-2 з бойовим модулем "Парус"

Погода в Україні – що потрібно знати

Нещодавно метеоролог та кандидатка географічних наук Віра Балабух розповіла, чи буде літо особливо спекотним. За її словами, найтеплішим періодом наразі вбачається липень – перша половина серпня.

Крім того, синоптик Українського гідрометцентру Наталія Птуха дала прогноз, чи чекати на сильну спеку в Україні в червні. Експерт попередила, що цього місяця кілька днів температура в Україні буде дуже висока.

Останні новини:  Україна не буде брати участь в засіданні Радбезу ООН, яке скликала Росія


chasdiy.org