З Днем піхоти військових привітав генерал Сирський (відео)

06.05.2024   21:22    362

Генерал Сирський: вшанування героїзму піхотинців. Головнокомандувач Збройних Сил України генерал Олександр Сирський звернувся зі святковим привітанням до українських військових у День піхоти.

Данина поваги героям

У своєму зверненні генерал Сирський наголосив на важливій ролі піхотних підрозділів у стійкості України проти російської агресії. Він висловив глибоку вдячність усім захисникам, які з перших днів війни стояли на захисті рідної землі, проявляючи неймовірну мужність і відданість.

Останні новини:  Саміт миру у Швейцарії — хто вже підтвердив участь (ВІДЕО)

“Дякую кожному піхотинцю за героїзм, стійкість і незламну волю до перемоги. Ви є справжніми борцями за свободу нашої держави”, – зазначив Головнокомандувач.



Вшанування пам’яті полеглих героїв

Окремо генерал Сирський вшанував пам’ять тих, хто віддав своє життя у боротьбі з російськими загарбниками. Він закликав вшанувати загиблих побратимів, чия самопожертва назавждиввійшла в літопис слави українського народу.

“Низький уклін полеглим героям. Ваші імена навіки вкарбувалися в серця українців, – наголосив Головнокомандувач.



Запорука майбутніх перемог

Звертаючись до чинних піхотинців, генерал Сирський висловив впевненість, що їхня звитяга та безмежна відвага стануть запорукою остаточної перемоги України у війні з російським агресором. Адже піхота завжди була міцним стрижнем української армії.

Останні новини:  Новоросійськ без світла через пожежу на підстанції (Відео)