Як приготувати смачний та корисний омлет на сніданок без зайвого клопоту

05.05.2024   12:00    239

Італійський омлет – це варіація звичайного омлету з додаванням інгредієнтів, які характерні для італійської кухні, що робить його більш ситним і насиченим смаком.


Омлет по-італійськи відрізняється від звичайного омлету своїм складом та способом приготування. У звичайному омлеті основними інгредієнтами є яйця, молоко або вершки, сіль і перець. У той час як у італійському омлеті додається додаткові інгредієнти, такі як томати, сир та свіжа зелень. Щоб приготувати звичайний омлет, яйця збиваються з молоком або вершками і потім смажаться на сковорідці до готовності. У випадку з італійським омлетом, інгредієнти, такі як томати та сир, додаються на верхню частину яєць, які потім смажаться разом з ними.

  • 4 яйця;
  • 50 грам сиру (можна взяти моцарелу, пармезан або інший сир на ваш смак);
  • 1 помідор;
  • Свіжа зелень (базилік, петрушка або інша за смаком);
  • Сіль і перець за смаком;
  • Оливкова олія для смаження.
Останні новини:  Смачний салат з редискою, шинкою та сиром
Рецепт пишного омлету по-італійськи

Розібрати помідор на кружечки та нарізати сир на невеликі кубики. Розбити яйця у миску та збити їх вилкою або кухонним міксером. Додати сіль і перець за смаком. Розігріти олію на сковорідці на середньому вогні. Додати розбите яйце на сковорідку і рівномірно розподілити по дну сковорідки.





Покласти кружечки помідорів та кубики сиру на верхню частину яйця. Покрити сковорідку кришкою і готувати омлет протягом 3-4 хвилин або доки верхня частина стане готовою. Під час готування можна додати нарізану зелень. Омлет готовий, коли яйця стануть твердими. Піднести сковорідку і обережно перенести омлет на тарілку.

Останні новини:  Рецепт яблучно-картопляної маски від жирного блиску

Цей омлет може бути поданий як гарячим, так і холодним. Він чудово підходить для сніданку, обіду або вечері, і дуже смачний у будь-який час дня. Італійський омлет – це простий, смачний і незабутній досвід смаку!


noviydoctor.com