Як приготувати домашні шоколадні цукерки

05.05.2024   09:00    332
Корисні цукерки без грама цукру

Існує безліч різновидів цього улюбленого частування до чаю, кожен з яких легко можна знайти на полицях магазинів. Незважаючи на це, домогосподарки продовжують зберігати традицію приготування цукерок у домашніх умовах.


Дізнайтеся цей рецепт цукерок зі згущеним молоком і сухим молоком.

Для приготування вам знадобляться:

  • 150 грам сухого молока;
  • 200 мілілітрів вареного згущеного молока;
  • 100 грам какао-порошку;
  • 50 грам цукрової пудри;
  • 50 грам вершкового масла;
  • 150 грам волоських горіхів (або будь-яких інших);
  • 1 банан.
Останні новини:  Шарлотка з трьох інгредієнтів та хрусткою скоринкою

Візьміть вершкове масло і нагрійте на водяній бані. Потім розчиніть в ньому цукрову пудру і змішайте масу зі згущеним молоком. Додайте також сухе молоко та какао. Знову перемішайте все за допомогою міксера та відправте ненадовго до холодильника.



Горіхи розділіть на ті, що йдуть на начинку, і ті, з яких ви зробите крихту, щоб обваляти в ній цукерки. Обсмажте частину горіхів на сухій сковороді.

Останні новини:  Додайте один інгредієнт у “Грецький” салат і спробуйте: перетворює його на шедевр смаку та користі. Лайфхак

Візьміть банан і поріжте його на кружечки завтовшки 2 см. Кожен кружечок розділіть на 3 частини.



Дістаньте шоколадну масу із холодильника. Щоб шоколад не прилип до рук, змастіть їх вершковим маслом. Зачерпуйте суміш чайною ложкою та робіть з неї кульки. Потім розплющіть їх і покладіть на коржик, що вийшов, банан і горіх. Скачайте кульку назад. Після того, як всі кульки будуть закінчені, обваляйте цукерки в горіховій крихті і поставте на кілька годин у прохолодне місце.

Останні новини:  Яблучний пиріг на Майонезі! Тепер мій Фаворит! Я і не знала, що так можна! Виходить високий і ну дуже смачний!

Такі цукерки можуть зберігатися трохи більше 2 днів. Тож готувати їх «про запас» не варто.


prostoway.com