Хлопчик віддав останній долар “жебраку”, а той виявився мільйонером

04.05.2024   17:50    2726

42-річний американський мільйонер Метт Бусбіс, власник магазину спортивних товарів BuckFeather у Батон-Руж (штат Луїзіана, США), ніколи не почувався багатшим, аніж того дня, коли отримав один долар від хлопчика, який сплутав його з жебраком. Про цю історію написало видання CBS News.


За словами Бусбіса, це сталося близько місяця тому, коли в його житловому комплексі спрацювала пожежна сигналізація. Чоловік схопився з ліжка і вибіг вниз по сходах, але пізніше виявилось, що сталась прикра помилка. Оскільки спати вже не хотілося, він вирішив вийти на вулицю, щоб випити чашечку кави, але був одягнений не за сезоном та розпатланий.



 

Останні новини:  Спіймали на гарячому: близнючка таємно працювала на роботі замість своєї сестри (відео)

 

Перед тим, як зайти в кав’ярню, Метт згадав, що не прочитав ранкову молитву — його щоденний ранковий ритуал, тож прилаштувався у куток внутрішнього дворика, аби на кілька хвилин усамітнитися.

“Я почав повільно розплющувати очі й побачив, як на мене йде хлопець, приблизно мого зросту”, — згадує той день Бусбіце.

Останні новини:  Котяча пара влаштувала невеликий сімейний скандальчик, який потрапив на відео
42-річний американський мільйонер Метт Бусбіс, 1 долар пожертви, благодійність, курйоз, цікаві історії, США
Хлопчик дав 1 долар мільйонеру Фото: YouTube

Незнайомець стиснув кулак, тож мільйонер приготувався до конфронтації, але замість цього хлопчина розтиснув кулак і показав купюру в 1 долар.



“Якщо ти жебрак, ось тобі долар. Завжди хотів допомогти бездомному, і нарешті у мене з’явилася така можливість”, — сказав йому 9-річний Келвін Елліс-молодший.

Як потім з’ясувалося, школяр отримав долар від своїх батьків за гарні оцінки — і це були його єдині гроші. Бусбіце був настільки зворушений, що запросив Елліса разом поснідати, а потім зв’язався з його батьком, який жив по сусідству, й пообіцяв підтримувати з ним зв’язок.

Останні новини:  Кошеня заради слави пішло по голові власного брата, чим насмішило глядачів

У нагороду за доброту мільйонер дозволив хлопчику упродовж 40 секунд вибрати все, що він захоче в мережі його магазинів BuckFeather, зокрема новий велосипед.

“Уже дуже давно не мав такої віри в людство. Якщо ви щось віддаєте, то насправді отримаєте більше. Я не міг зрозуміти цього у своєму дитинстві”, — додав мільйонер.

Louisiana boy receives surprising reward after generously giving away his only dollar