Відкрили двері без проблем: ведмеді залізли в незамкнені авто та влаштували безлад (відео)

07.05.2024   05:00    335

Ведмеді легко відкрили двері авто та залізли в салон. Новий Jeep Grand Cherokee та пікап Ram 1500 зазнали незначних пошкоджень.

Курйозний випадок стався у Каліфорнії. Двоє ведмедів змогли потрапити в припарковані автомобілі. Відео з проникненням у машини опублікували на Youtube-каналі ViralHog.


Інцидент мав місце у квітні недалеко від озера Тахо. На відео видно новий Jeep Grand Cherokee та пікап Ram 1500, припарковані на подвір’ї приватного будинку.

Останні новини:  Новий хіт: щеня копіює крик півня (ВІДЕО)

У машинах залишили продукти харчування, що привабило ведмедів. Мало того, із невідомих причин власники не замкнули автомобілі й це зіграло на руку звірям.



Виявилося, що ведмеді можуть легко відкрити двері. Спочатку один з хижаків заліз у Ram 1500, потім інший звір пробрався на переднє сидіння Jeep Grand Cherokee. Великі ссавці масою 300 кг виявилися на диво проворними й не застрягли в авто.

Поласувавши продуктами, звірі зникли в лісі. Звісно, автомобілі постраждали від дій ведмедів, хоча й не дуже сильно. У їх салоні пошкоджено оздоблення, та й на кузові з’явилися подряпини.

Останні новини:  Вклавши пензлик в зуби вихованцеві, господиня розкрила в ньому незвичайний талант