В Європі представили оновлений двомісний електромобіль Citroen Ami 2024 року

06.05.2024   20:24    626

За чотири роки з моменту початку продажів, Citroen Ami завоював популярність по всьому світу, розійшовшись тиражем у більше ніж 50 000 екземплярів. На честь четвертої річниці випуску французький автовиробник представив оновлення для цієї компактної двомісної моделі.

У 2024 році Citroen Ami отримає новий базовий колір – Night Sepia. Цей глибокий світло-коричневий відтінок замінить оригінальний синьо-сірий і буде доступним для всієї лінійки. Крім того, до лінійки додано нову версію My Ami Peps, яка виділяється унікальним переднім дизайном з чорною смугою під лобовим склом, облямованими в чорне фарами, заднім спойлером та новими оригінальними наклейками, включаючи номер «2» на боковині, натхненний гоночними автомобілями.

Останні новини:  В Україні за місяць подвоївся попит на електромобілі

Нова версія Ami обладнана рядом корисних аксесуарів, включаючи тримач для смартфона, сітки для зберігання у дверях, центральну сітку-розділювач, жовтий гачок для сумки та три оранжеві контейнери.



Одним із важливих нововведень є My Cargo Box — модульний комплект для трансформації квадрицикла під різні потреби, у тому числі для безпечного перевезення вантажів. Комплект включає дві знімні панелі, які поділяють вантажний простір та місце водія, а також чотири знімні панелі для захисту пасажирського сидіння.



Згідно з заявами виробника, новий комплект дозволяє без проблем завантажувати різні типи посилок для доставок по місту, забезпечуючи до 200 літрів вантажного простору під сіткою безпеки і загальний обсяг 340 літрів.

Останні новини:  Компактний хетчбек Peugeot з витратою палива 4.7 літрів на 100 км став доступнішим за Ford Focus

Ціни на Citroen Ami 2024 поки не оголошені, але очікується, що вони будуть зіставні з поточною версією, доступною від 7 990 євро.

Аmpercar.com