У лінійці iPhone 16 можуть з’явитися тонші компоненти MagSafe

04.05.2024   03:04    357


Відповідно до зображень, опублікованих французькою компанією ShopSystem, у лінійці iPhone 16 цього року можуть бути незначні зміни в магнітах вирівнювання MagSafe порівняно з попередніми поколіннями.


Форми для виготовлення корпусів для лінійки ‌iPhone 16‌, здається, демонструють тоншу конструкцію для магнітів кільця кріплення та для єдиного магніту для вирівнювання порівняно з еквівалентними формами для лінійки iPhone 15. У звіті йдеться про те, що виробникам аксесуарів ‌MagSafe‌ може знадобитися адаптувати свої продукти, щоб вони відповідали новій системі, але це здається дуже малоймовірним, оскільки будь-яка оновлена ​​система ‌MagSafe‌ майже напевно матиме зворотну сумісність.

Якщо припустити, що більш тонкі магніти, зображені на цих формах, точні, незрозуміло, чи є додаткові зміни в ‌MagSafe‌ в майбутній лінійці iPhone, які можуть поширюватися на технологію заряджання. Одна чутка, однак, вказує на те, що в лінійці ‌iPhone 16‌ може бути збільшена швидкість зарядки MagSafe із підтримкою до 20 Вт порівняно з поточним стандартом у 15 Вт.






portaltele.com.ua

Останні новини:  ЄС вразив Meta новим розслідуванням щодо алгоритмів, які “викликають звикання”