Спробувала у гостях у сестри дуже смачний салат Жінка в білому і була вражена

06.05.2024   23:00    243

Дуже смачний салат, а головне готую швидко, просто і з доступних продуктів! Виглядає салат дуже красиво! Я спробувала його в гостях, взяла рецепт і приготувала вдома і хочу з вами поділитися!


Інгредієнти:

  • копчена курка 300 гр.
  • майонез
  • мелений чорний перець
  • пучок зеленої цибулі
  • варена картопля 2 шт.
  • варені яйця 4 шт.
  • плавлені сирки 2 шт.
Останні новини:  Додайте один інгредієнт у “Грецький” салат і спробуйте: перетворює його на шедевр смаку та користі. Лайфхак

Приготування:

М’ясо нарізаю дрібними кубиками. Потім беру формувальне кільце для салатів, ставлю його на тарілку і змащую її майонезом. Зверху викладаю першим шаром копчену курку.



Беру пучок зеленої цибулі і дрібно її нарізаю. Можна взяти звичайну ріпчасту і замаринувати, але мені більше подобається із зеленою, вона ніжніша. Покриваю трішки майонезом.



Далі беру варену картоплю і натираю її на крупній тертці, а якщо картоплю запекти в духовці, то буде ще смачніше! Змащую знову тонко майонезом, посипаю ще трохи меленим чорним перцем.

Останні новини:  Навіщо досвідчені господині надрізають картоплю під час варіння у шкірці

Потім беру варені яйця і розділяю їх на білки та жовтки. Жовтки натираю наступним шаром на дрібній тертці і розрівнюю рівним шаром. Покриваю майонезом.

Потім беру два плавлених сирки, натираю їх на великій тертці і кладу зверху на яєчні жовтки. На сирках краще не економити і купити хорошої якості. Зверху на сирки наношу знову тонку сітку з майонезу і натираю останнім шаром яєчні білки.

Останні новини:  Легкий та корисний салат з овочами та тунцем за 5 хвилин

Салат залишаю просочуватися і тільки потім знімаю кільце, дуже красиво виходить і смачно!


news24.in.ua