Шашлички з курячих сердець у духовці

02.05.2024   20:00    363

Витримайте серця в незвичайному ароматному маринаді з часнику та курячого яйця. Маринад добре розм’якшується волокна м’яса і робить його дуже ніжним. У ньому можна готувати будь-яке м’ясо.


Курячі серця в духовці будуть готові за 30 хвилин. Страва виходить не тільки смачною та ароматною, але й дуже красивою.

Інгредієнти на 2 порції :

  • 24 шт. курячі сердечки
  • 1 шт. куряче яйце
  • 3 зубки часнику
  • за смаком чорний мелений перець та сіль

Приготування:

1. Серця готуємо на дерев’яних шпажках довжиною 30 см. Для двох порцій потрібно 24 серця, по 12 шт. на шпажку. Серця добре промиваємо і, якщо є всередині кров’яні згустки, то натискаємо пальцями на серця і кров легко видаляється.



2. Перекладаємо підготовлені серця в миску, посипаємо сіллю і меленим чорним перцем. Можете додати будь-які сушені трави та спеції за смаком.

Останні новини:  Ніжні сирники без грама борошна

3. Часник подрібнюємо на дрібній тертушці, відправляємо в миску і додаємо куряче яйце.

4. Добре все перемішуємо ложкою. Миску накриваємо та відправляємо в холодильник мінімум на 2 години. Цього часу буде достатньо, щоб м’ясо розм’якшилося. Чим довше вони стоять у маринаді, тим ніжніші серця виходять.

5. Через 1,5 години шпажки замочуємо у воді та залишаємо на 30 хвилин. Серця виймаємо з холодильника і починаємо насаджувати на шпажки. На палички помістяться більше сердечок, якщо їх насадити так, щоб широка сторона одного серця стикалася з вузькою стороною іншого.



6. На шпажках розміщуємо по 12 сердець і відправляємо їх у форму або на деко з олією. Ставимо в духовку, попередньо ввімкнену на 200 градусів, і запікаємо 30 хвилин.

Останні новини:  Як приготувати лазанью за 10 хвилин

7. Через 15 хвилин після початку приготування перевертаємо серця на інший бік, щоб вони з усіх боків добре зарум’янилися.

8. Ніжні курячі серця на шпажках виймаємо, відразу перекладаємо на тарілку або дошку для сервіровки, доповнюємо гілочками зелені та овочами, подаємо на стіл і насолоджуємося смаком. Вони виходять ароматними, соковитими і дуже смачними.

Останні новини:  Простий та дуже смачний салат з вареними яйцями, огірком та горошком

Смачного!!!


womanlife.kyiv.ua