Рецепт ідеального гарніру всього за 5 хвилин

02.05.2024   23:00    260

Вибрати ідеальний гарнір, який пасуватиме до будь-чого – досить складна справа, але цілком можлива. Сьогодні ви дізнаєтеся, як приготувати простий, але дуже смачний гарнір.


Гарнір, який ми сьогодні будемо готувати, містить цвітну капусту, яка є відмінним джерелом вітаміну С, вітаміну К, фолієвої кислоти та інших корисних речовин. Капуста також містить антиоксиданти, які допомагають знижувати ризик захворювань серця та раку. Гриби, використані в цьому рецепті, також додають багато смаку та текстури. Вони є джерелом білка, вітамінів групи В, а також містять мінерали, такі як селен та калій.

Останні новини:  Закуска з курячих шлуночків по-корейськи: швидка та бюджетна справа

Загалом, цей гарнір є смачним та поживним додатком до будь-якого обіду або вечері, а також містить корисні речовини, які підтримують загальне здоров’я. Редакція сайту Добрі новини підготувала простий на зрозумілий спосіб приготування гарніру, який пасує до риби, мʼяса, або як самостійна страва в якості смачного та поживного перекусу:

  • 1 цвітна капуста;
  • 200 грам грибів (шампіньйони або будь-які інші, на ваш вибір);
  • 2 столові ложки оливкової олії;
  • 2 грами часнику (дрібно нарізаний або тертий);
  • Сіль та перець за смаком.
Останні новини:  Варений сирник «Циганський»
Простий рецепт універсального гарніру на всі випадки життя

Для початку, слід розібрати капусту на квітки. Далі розірвати гриби на шматочки. На розігрітій сковороді додайте оливкову олію та часник, обсмажте на середньому вогні протягом хвилини. Додайте гриби до сковороди та смажте, помішуючи, протягом 2-3 хвилин або до м’якості. Додайте цвітну капусту до сковороди і смажте разом з грибами протягом ще 2 хвилин, помішуючи. Підсоліть та поперчіть за смаком.





Готовий гарнір можна прикрасити свіжою зеленню або лимонним соком перед подачею. Цей гарнір додасть вашому столу смаку та поживність, і він дуже швидко готується!

Останні новини:  Аквафаба замість яєць: 3 простих рецепта


noviydoctor.com