Подружжя відмовилося від звичного життя і переїхало з дітьми в човен: як вони живуть

07.05.2024   00:50    592

Подружжя відмовилося від звичного життя і переїхало з дітьми в човен: як вони живуть.

Сім років тому пара “прозріла”, коли підрахувала, скільки витрачає на оренду та комунальні рахунки. А ще чоловік з дружиною переживали багато стресу від того, що проводили дуже мало часу разом. Тоді вони вирішили змінити своє життя.


Найкращий період нового життя

Річ каже, що разом із Джекі завжди прагнув змінити свій спосіб життя на такий, що “мав би реальний сенс і спільність”. Навесні 2017 року чоловік зрозумів, що вони цього не досягли, передає 24 канал.



Бобу було шість років, у нас щойно народилася Флер, і я працював увесь час, щоб звести кінці з кінцями, в той час як Джекі залишалася вдома одна з дітьми, де я і хотів бути. Працюючи садівником, одного разу, повертаючись із Вітні в наш будинок в Оксфорді, я підрахував, що за десять років ми витратили понад 110 000 фунтів стерлінгів на оренду, а в результаті отримали дуже мало,
– поділився Річ.



У той момент чоловік вирішив переїхати жити на човен. Після кількох тижнів активних пошуків подружжя нарешті знайшло свій ідеальний 18-метровий човен. За нього чоловік з дружиною заплатили 35 тисяч фунтів. Ще трохи коштів подружжя витратило на ремонт, але загалом усе обійшлося недорого.

Останні новини:  Вклавши пензлик в зуби вихованцеві, господиня розкрила в ньому незвичайний талант

Спочатку човен перебував на постійній стоянці, бо сім’я доглядала батька Річа. Та в 2020 році він помер, що підштовхнуло подружжя відчалити та подорожувати. Тепер сім’я з двома собаками та кішкою пливе каналами Великої Британії.

Діти захотіли навчатися вдома, тому батьки про це подбали. Їхні дочка та син вивчають базові предмети, а за додатковими знаннями пливуть до міста, де відвідують музеї.

Останні новини:  Мережі насмішив собака, яка обожнює пилосос (ВІДЕО)

Сім’я входить до спільноти човнів, де “всі на одній хвилі”. Річ каже, що це найкращий період їхнього нового життя.