Названо точну дату презентації найбюджетнішого кросовера Kia, який проїде без АЗС сотні кілометрів

09.05.2024   15:00    222

Ринок електромобілів після кількох років зростання зараз перебуває у стадії «охолодження». Однак це не заважає компаніям готувати нові «зелені» моделі. Один зі швидких дебютантів – Kia EV3 2025 року. Концепт цього автомобіля виробник продемонстрував минулого листопада в рамках мотор-шоу в Лос-Анджелесі. І тепер новинка готова до офіційного дебюту в серійному вигляді.

Останні новини:  Майбах від Audi: A8 Horch

Подробиці

Корейський бренд виклав у Мережу чергові офіційні зображення майбутнього електричного кросовера. Також стало відомо, що його презентація намічена на 23 травня. Автомобіль отримає незграбний дизайн із вертикальними передніми і задніми частинами, а також незвичайну оптику, яку можна було побачити минулого року на концепті. Загалом, серійна модель буде на 90 відсотків схожа на шоу-кар. До решти 10 відсотків увійдуть збільшені бічні дзеркала і стандартні дверні ручки.

Останні новини:  Створено електрокар за 100 000 грн (фото)

Названо точну дату презентації новітнього кросовера Kia EV3: чи буде він схожий на показаний раніше концепт?



Щодо інтер’єру, то він поки що офіційно не показаний. Тому залишається орієнтуватися на виконання салону шоу-кара. Очікується, що інтер’єр отримає мінімалістичне виконання, практично без фізичних органів управління. Хоча не виключено, що якісь кнопки і важелі Kia все-таки залишить.



Найбюджетніший кросовер Kia EV3 розсекретили до прем’єри: у Fiat 600 з’явився конкурент

Новинка буде побудована на платформі E-GMP. При цьому вона навряд чи отримає 800-вольтову архітектуру від більших EV6 і EV9. Найімовірніше, машині дістанеться 400-вольтова система від EV5. Отже, надшвидкої зарядки можна не чекати. За словами зарубіжних ЗМІ, вартість моделі становитиме 32 тисячі доларів.

Останні новини:  Volkswagen може випустити доступний електромобіль, схожий на Renault Twingo


wheel-news.com