Mazda показала концептуальний електричний кросовер Arata

05.05.2024   12:34    447

Крім Mazda EZ-6, японський виробник автомобілів показав на Пекінському автосалоні та елегантний концепт електропозашляховика Arata. Передбачається, що нова повнопривідна модель прийде на зміну кросоверу MX-30, а виробництво почнеться вже в 2025 році.

Arata розроблений брендом Changan Mazda, заснованим двома компаніями наприкінці 2012 року. Новий електричний кросовер, швидше за все, буде заснований на вже випущеному автомобілі Changan Deepal S7. За словами представників бренду, при створенні екстер’єру було використано філософію Kodo Design від Mazda.

Останні новини:  З запасом ходу у 1000 км та динамікою хот-хетча: Alpine показав гібридний кросовер Renault Rafale E-Tech

Новий концепт-кар отримав потужний спойлер, розділений навпіл вертикальним стоп-сигналом. По центру стоп-ліхтаря, а також на правій і лівій сторонах кузова розташувався напис «Mazda», що підсвічується.



Замість класичних дзеркал використовуються камери, а дверні ручки та двірники повністю відсутні. Почати серійне виробництво Arata планується в 2025 році, але поки невідомо, чи випускатиме його компанія за межами Китаю.

Останні новини:  Rivian відкликає 127 R1 через відсутність наклейок на кузові


newsauto.com.ua