Кішку жительки США випадково відправили поштою за тисячу кілометрів

02.05.2024   10:50    673

Домашня кішка Галеана зникла зі свого дому в штаті Юта на початку квітня. Через тиждень її врятував працівник Amazon, витягнувши тварину з коробки в штаті Каліфорнія, пише BBC.


Власниця Керрі Кларк шукала свою улюбленицю, але безрезультатно. Як виявилось, Галеана непомітно застрибнула у коробку з робітничими черевиками. Посилку відправили через компанію Amazon. Мандрівницю знайшов та відвіз до ветеринара співробітник інтернет-магазину.

Останні новини:  На Алясці важкий чорний ведмідь з легкістю переліз через колючу дротяну огорожу

Там просканували мікрочип тварини та з’ясували дані її господарки. Ветеринар подзвонив жінці, щоб пояснити, що сталося. Кішка почувалася добре попри те, що провела кілька днів без їжі та води. Разом з чоловіком Керрі подолала понад тисячу кілометрів до Каліфорнії, щоб забрати улюбленицю додому. Американка зізналась, що вважає це найдивовижнішою новиною у всьому світі.



«Я спочатку не повірила ветеринару і подумала, що це жарт. Галеана любить коробки, це частина її характеру. Це було дивовижне возз’єднання! Вона миттєво перестала тремтіти та заспокоїлася в моїх руках», – розповіла жителька штату Юта.

Останні новини:  Шалене весілля: на Закарпатті гості-іноземці посварилися з нареченим і пішли коліями до Словаччини