Готуємо печінку так, щоб вона була м’якою і смачною

07.05.2024   09:30    1012
Навіщо заливати печінку окропом на 2 хвилини: ось якою вийде страва

Печінка є одним з недорогих і доступних продуктів, які обов’язково повинні бути в раціоні кожної людини. Справа в тому, що будь-яка печінка має багатий склад. Однак багато хто забуває про цей важливий продукт тільки тому, що не вміє його правильно готувати.


Які секрети вам варто взяти на замітку:

  1. Якщо хочете бути впевненим у тому, що страва вийде смачною, завжди купуйте охолоджену печінку. Якщо продукт заморожений, важко бути впевненим на всі 100% що він свіжий.
  2. Якщо ви боїтеся зіпсувати страву, то беріть курячу печінку – зіпсувати її неможливо. Яловичу та свинячу печінку попередньо необхідно вимочувати. Добре для цієї мети підходить молоко.
  3. Не варто нарізати печінку надто великими та товстими шматками. Вони просто не можуть пропектися так, як ви того очікуєте. Максимальна товщина має бути близько одного сантиметра.
  4. З яловичої печінки завжди необхідно видаляти все зайве для того, щоб не псувати смак страви. Йдеться не лише про плівку, а й про прожилки.
  5. Які спеції варто обрати для печінки? Найкращими варіантами є часник, цибуля, базилік, чебрець, каррі, петрушка та перець.
Останні новини:  Смачний рецепт приготування спаржі з беконом


prostoway.com