Британська армія проводить випробування системи спрямованої дії: автомобіль, який захищає від безпілотників струмом

09.05.2024   12:11    613

Британські військові нещодавно провели випробування передової мобільної спрямованої енергетичної системи в рамках проекту Ealing.

Подробиці

Цей інноваційний проект використовує радіочастоти для порушення ланцюгів, потенційно забезпечуючи рішення протидії загрозам безпілотників. Крім того, планується розгорнути лазерну зброю до 2027 року, що відзначає значний прогрес у військових технологіях.


Зброя спрямованої енергії (DEW), яка випробовується в проекті Ealing, має потенціал для революції у війні, пропонуючи можливості точного наведення на ціль, мінімізуючи ризик супутніх збитків. Працюючи на електриці, а не на традиційних боєприпасах, ці системи пропонують підвищену витривалість і гнучкість для особового складу на передовій.



Радіочастотна гармата, ключовий компонент проекту Ealing, призначена для виявлення та відстеження різних повітряних, наземних і морських цілей.

Примітно, журналіст із питань оборони Габріеле Молінеллі написав, що цю систему бачили в дії британські збройні сили в 7 групі протиповітряної оборони острова Торні. Всупереч раннім концептам, система була встановлена ​​на меншій вантажівці HX60, демонструючи її адаптивність і мобільність.

Останні новини:  Університет Вермонта присвоїв коту ступінь "доктора"

Частина ширшої ініціативи Project Ealing має на меті порушити роботу кількох дронів одночасно за допомогою потужних радіочастот. Подібна за концепцією до системи Epirus LEONIDAS, розробленої для армії США, EALING інтегрує датчики виявлення для підвищення ефективності на полі бою.



wheel-news.com