Як і навіщо вмиватися гарячим рушником

23.04.2024   23:00    443

Багато зірок і інфлюенсери є прихильниками гарячого вмивання рушником. Одна з них — голлівудська актриса Крістен Белл. На користь цього методу висловлюється і блогер, яка пропрацювала в косметичній індустрії більше 30 років, Керолайн Хайронс.


Вся справа в простоті і доступності методу, а також у відчуттях, які не поступаються ретельному салонному чищенню.

Останні новини:  Нестандартні способи використання шоколаду, про які ви навіть не здогадувалися

Вмивання передбачає три етапи. Для початку необхідно видалити макіяж, міський пил або залишки сонцезахисного крему з обличчя. Очищуючий засіб на основі олії (гідрофільна олія або спеціальний бальзам) потрібно наносити на суху шкіру круговими рухами.

Після того як продукт буде розподілений, можна намочити рушник і почати прикладати його до обличчя, а потім за допомогою розтирання видаляти забруднення.



Слідом можна вмитися ще раз. При цьому попередній очищуючий засіб не підійде. Його варто замінити на продукт з іншою консистенцією (крем, гель або пінку), щоб переконатися, що ви вмилися ретельно.

Останні новини:  Магнітні бурі в травні 2024

Важливо не забувати щодня міняти рушник для вмивання. Зазвичай використовують фланелевий, але власницям чутливої шкіри краще зупинити свій вибір на мусліновому.


ua-novosti.info