Хитрощі макіяжу, які допоможуть зробити обличчя худішим

28.04.2024   19:00    256

Дієта і спорт не зроблять вас стрункішою за кілька хвилин, але з цим можуть впоратися правильно підібраний одяг і деякі прийоми в макіяжі. Прибрати подвійне підборіддя, витягнути овал обличчя, зменшити ніс і в цілому зробити обличчя худіше можливо за допомогою косметики.


Використовуйте пудру і рум’яна проти другого підборіддя

Наявність подвійного підборіддя робить обличчя повненьким. Замаскувати його допоможе темна пудра або легкі бежеві рум’яна. Наносити їх потрібно на проблемну зону у напрямку від другого підборіддя до шиї.

Останні новини:  5 помилок у поведінці, після яких собака перестане сприймати вас серйозно

Візуально зменшуйте розмір носа

Великий ніс часто робить обличчя широким. Щоб зробити його худішим, потрібно затемнити крила носа за допомогою бронзера, а на перенісся нанести світлий хайлайтер. Так ніс виглядатиме набагато вужчим.



Відрощуйте брови

Занадто тонкі брови розширюють обличчя і укрупнюють всі його частини. Більш густі брови виглядають природніше, надають обличчю гармонію і візуально роблять худим.

Не ігноруйте хайлайтер

Хайлайтер здатний візуально витягнути обличчя, зробити його худішим і витонченішим. Наносити засіб потрібно легкими мазками в центральній частині чола і підборіддя, не забувши розтушувати. Щоб зберегти при цьому рельєфність, можна злегка додати хайлайтер на верхню частину скул і центральну лінію носа.



Підкреслюйте очі

Останні новини:  Прості та ефективні способи прибрати мішки під очима за 5 хвилин

Повноту обличчя здатний приховати ефектний макіяж очей. Особливу увагу слід приділити верхній повіці — добре фарбувати лінію росту вій. А потім треба тушшю фарбувати кожну вію і за бажанням використовувати тіні.

Привертайте увагу до губ

Через пишні губи обличчя здається більш худим. Додати обсягу губам можна за допомогою крапельки блиску, нанесеної на помаду. Або ж використовуйте рідкі пігменти з ефектом глянцю і мерехтіння.

Останні новини:  Блогерка показала простий спосіб завивки волосся на тиждень без плойки

Виділяйте вилиці

Помітні вилиці очевидно роблять обличчя худішим. Щоб їх виділити, потрібно наносити рум’яна від верхньої частини вилиці до області щік легкими рухами. Вибирайте рум’яна темних відтінків, а не насичених темних кольорів, які зроблять обличчя хворим на вигляд.


ua-vestnik.com