У Києві відкривають музей ретроавтомобілів

21.04.2024   06:35    310

20 квітня в Києві відкривається музей ретротехніки під назвою «Колеса історії», де буде представлено понад 100 автомобілів і мотоциклів. Кожен із цих транспортних засобів має свою історію, пише NV.

Організатори обіцяють, що всі експонати будуть на ходу. Частину колекції буде представлено в ідеально збереженому стані, іншу — в оригінальному, з відбитками часу та експлуатації, а третю — ретельно відреставровано.


Крім ретротехніки, в музеї буде представлено артефакти минулих епох, як-от радіоприймачі, магнітофони, патефони і телевізори. Відвідувачам також буде доступно кафе і сувенірний магазин, а також можливість проведення корпоративних заходів, презентацій і конференцій.

Останні новини:  Cadillac представив електричний кросовер Optiq

Відкриття музею було заплановано ще навесні 2022 року.



Музей розташований за адресою: вулиця Малинська, 1 у Новобіличах, Святошинський район.

Заклад працюватиме з п’ятниці по неділю, з 10:00 до 17:00.

Квитки можна придбати як на сайті музею, так і на місці. Вартість квитка для дорослих становитиме 200 грн, для студентів, школярів і пенсіонерів — 150. Також за попередньою домовленістю можна взяти участь в екскурсії. Відвідувачам будуть доступні кілька варіантів: групова оглядова, індивідуальна та шкільна. У майбутньому планується також запуск тематичних екскурсій.




newsauto.com.ua

Останні новини:  Tesla Model Y залишається найпопулярнішою моделлю американської марки