У центрі Сіднея чоловік зі зброєю напав на відвідувачів ТЦ: є загиблі, серед них – діти (відео)

13.04.2024   23:00    1847

В австралійському Сіднеї чоловік з вогнепальною зброєю та ножем напав на людей. Це сталося у торговельному центрі, який знаходиться у центрі міста. Внаслідок цього загинуло щонайменше шестеро людей.

Про це повідомляє видання 7 News. Відомо, що серед жертв також є діти.


Наразі також вже відомо, що нападника застрелили австралійські поліцейські. Їх викликали на місце події після повідомлення, що кілька людей отримали ножові поранення. За словами очевидців, з будівлі вивели поранену матір з дитиною.

Останні новини:  Нацгвардійці показали знищення росіян у Харківській області. ВІДЕО

Коли стався інцидент, у людей почалася паніка, адже вони не знали, куди бігти, та кричали, що на нижніх поверхах зарізали людей. На опублікованому записі з камер спостереження видно, як вони вибігають з ТЦ, а також чутно звуки поліцейських гелікоптерів.

Крім того, очевидці зсередини зняли відео з людьми, які лежали у коридорі торговельного центру та були закривавлені. Їх намагалися реанімувати, проте невідомо, чи вони вижили.



Наразі поліція нікого не пускає всередину будівлі. Після ліквідації нападника вони шукають його ймовірного спільника. Мотиви злочину наразі невідомі.

Останні новини:  За годину мінус 20 штурмовиків. Нацгвардійці показали знищення росіян у Харківській області (ВІДЕО)