Різновиди хайпів: якими вони бувають і в чому їхня особливість

24

Сьогодні робота в офісі вже не виглядає привабливою для молоді.  Якщо старші покоління цінували стабільність, то вчорашні студенти не бажають сидіти по 8 годин на день в офісі і, як мінімум, 2-3 години витрачати на дорогу на роботу.  Сьогодні на піку популярності віддалена робота, фріланс та пасивний дохід.  Якщо з першим варіантом все більш-менш ясно (ви просто працюєте з дому в піжамі), а другий звучить не дуже надійно (щоразу доводиться шукати роботодавця самостійно), то останній є метою не лише сучасної молоді.

Реалізація HYIP-проекту – чудовий варіант для отримання пасивного доходу.

Останні новини:  Тепловізори iRay інновації, що відкривають нові горизонти

Види проектів

Залежно від терміну життя, хайпи можуть бути:

  1. швидкими.  Їх часто називають фастами.  Ці проекти з максимальною прибутковістю.  Ставка становить від 60% і від.  При цьому верхній поріг може сягати 100, 200 і навіть 300%.  Такі проекти є високоризикованими.  Через величезні відсотки вони рідко живуть довго.  При цьому витрати на їх створення можуть бути дуже суттєвими.  Швидкі проекти характеризуються дуже вигідною реферальною програмою.  «Живуть» хайпи зовсім недовго, від 1-2 днів до 1-2 тижнів;
  2. середні.  У таких хайпах адміністратори не обіцяють «золотих гір».  Прибутковість становить від 15 до 60%.  Хайпи з максимальною прибутковістю можна зустріти дуже рідко.  Середні відсоткові проекти часто вважаються серед інвесторів найпопулярнішими.  Вони не зникнуть так швидко, як високоризиковані, але при цьому приносять гарний прибуток.  Грамотно організований хайп, який активно просувається може існувати роками.  Середньовідсоткові хайпи часто мають підтримку телефоном, офісом, повним пакетом документів і т.д.  Їхня мета — завоювати довіру вкладників з метою залучення максимальних інвестицій;
  3. низьковідсоткові.  Такі хайпи вирізняються високим рівнем підготовки, низькою прибутковістю (до 15%).  Часто на сайтах дуже багато інформації, є всі документи про реєстрацію, нерідко є офіс (іноді навіть не один).  Адміністратори часто проводять зустрічі, майстер-класи та інші заходи для інвесторів.  Особливість низькопроцентних хайпів у тому, що вони здатні працювати роками.  Низьковідсоткові хайпи не завжди цікаві інвесторам через низькі ставки, проте для тих, хто не хоче ризикувати, це ідеальний варіант.
Останні новини:  Как выбрать посуду для ресторана, кафе или бара

Який тип хайпа вибрати для отримання пасивного доходу?  Все залежить від кількості вільного часу, ваших побажань щодо завантаженості та залученості. Швидкі хайпи зазвичай забирають трохи часу, а от тривалі цілком можуть стати справою всього життя.




Незалежно від того, який ви хочете створити проект, знадобиться допомога професіоналів.

Останні новини:  Основные инструменты для работы со кожей