Кіт приховував від свого господаря, що живе на дві сім’ї, але одного разу таємниця зрадника була розкрита

25.04.2024   12:00    377

Вважається, що собаки до людини прив’язуються сильніше, ніж кішки — вже дуже вдача у них незалежна. Але цей випадок спростовує всі наші знання про котів. Виявляється, вони дуже люблять людей — настільки, що одного господаря їм може здатися мало.


Ця кумедна історія сталася в Мехіко. Молодий чоловік на ім’я Гектор Моралес почав помічати, що його кіт Ніло, якого він підібрав на вулиці, то і справа йде з дому. Спочатку він не турбувався — адже вихованець завжди повертався з прогулянки додому. Але з часом кіт став затримуватися все сильніше.

Останні новини:  Кішку прихистили на скеледромі, а вона віддячила за доброту неймовірними навичками

Після тривалої відсутності вихованець приходив чистим і доглянутим і навіть трохи… округленим.

Незабаром Гектору відкрилася причина зникнень кота. Одного разу Ніло, який був відсутній три дні, повернувся додому з запискою, прикріпленою до його нашийника. «Ми — інша сім’я Анджело. Коли він не в вашому домі, він живе у нас», — говорилося в загадковому посланні. Його автор просив відправити з котом у відповідь лист з номером телефону Гектора. Невідомий також повідомив, що Ніло/Анджело ситий, оскільки «перед відходом повечеряв тунцем».



Здивуванню Гектора не було меж. «Не знаю, що я повинен відчувати, дізнавшись, що кіт мені зраджує, — жартує він. — Мабуть, йому дуже складно жити на дві сім’ї».

Останні новини:  У мережі показали золотистого ретривера, який дуже любить купатися у брудних калюжах

Поміркувавши трохи, Гектор вирішив не ображатися на вихованця. Він навіть вдячний іншій родині за турботу про його пухнастого друга. «Коти самі вирішують, кого любити, — каже він. — І якщо вони нам дорогі, то ми дозволяємо їм самим робити вибір».