Буде як у моделей: топ-5 вправ, які допоможуть зменшити розмір талії

23.04.2024   13:00    210


З настанням 40 років організм починає втрачати м’язову масу та набирати жир, що часто супроводжується набряклістю в ділянці живота. Цей процес пришвидшується у періоди гормональних змін, особливо у перименопаузу. Про це пише Vogue Italia.


Однак здорове харчування та фізична активність можуть допомогти впоратися із цими проблемами. Колишня балерина та інструктор з barre Наталі Еррандонеа поділилася деякими ефективними вправами.

Останні новини:  Знайдено ідеальний засіб для здоров’я волосся

Підйом коліна до грудей

Встаньте прямо, руки на стегнах, ноги витягнуті. Підніміть одну ногу, наближаючи коліно до грудей, зберігаючи іншу ногу нерухомою. Під час виконання вправи тримайте живіт утягнутим.

Повторіть 50 разів для кожної ноги.

Бічні нахили

Розведіть ноги, пальці ніг направлені у різні боки, руки витягнуті убік під прямим кутом до тіла. Нахиліться убік, піднімаючи руку на протилежному боці тіла паралельно йому. Поверніться у вихідне положення та повторіть вправу на інший бік.



Зробіть по 15 повторень кожної сторони.

Останні новини:  Як збільшити кількість дощових черв’яків у ґрунті

Скручування тулуба

Сядьте, зігнувши ноги та нахиливши тулуб на 45 градусів до підлоги. Складіть руки перед грудьми та поверніть тулуб убік, намагаючись зберегти таз нерухомим.

Повторіть 30 разів кожної сторони.

Альпініст

Прийміть положення високої планки, руки на рівні плечей. Піднімайте по черзі коліно до грудей та повертайте ногу у вихідне положення.



Повторіть 20 разів для кожної ноги.

Останні новини:  Ніколи не підживлюйте редьку золою

Низька планка з обертанням стегон

Прийміть положення низької планки, спираючись на передпліччя. Повертайте стегна убік, утримуючи плечі рівно і напружений прес.

Повторіть 20 разів кожної сторони.


clutch.net.ua