Працівники UPG взяли участь у благодійному забігу в Кременчуці

19

Протягом року в різних містах України проводяться благодійні спортивні активності. Одними із найпопулярніших форматів є забіги, марафони та пів марафони. У вересні 2021 мешканці Кременчука прийняли естафету, провівши благодійний забіг «Біжимо – щоб врятувати життя».

У забігу взяли участь представники відомих компаній, серед яких – працівники АЗК UPG. Бігли як поодинці, так і цілими родинами. Представники компаній формували справжні команди бігунів, які виділялися корпоративними кольорами своєї спортивної форми. Також до забігу приєдналися професійні спортсмени.

З огляду на таку різноманітність аудиторії, організатори заходу запропонували 4 варіанта дистанцій:

  1. 5 км – для новачків та дітей
  2. 10 км – для більш досвідчених бігунів
  3. 15 км – для справжніх спортсменів
  4. 21 км – практично дистанція пів марафону, подолати яку наважилися 100 людей.
Останні новини:  Прошва: особенности ткани и способы применения

Для траси була обрана вулиця Київська – на період проведення забігу на ній був обмежений рух. І хоча погода в день забігу була дощовою, працівники локальної АЗК UPG, які сформували справжню команду бігунів, зазначили, що настрій учасників був на висоті. Адже після фінішу залишаються не лише позитивні емоції, а й укріплений спортивними випробуваннями командний дух. Благодійні забіги сьогодні не лише про спорт, а й про допомогу.



Участь у цьому забігу була платною – всі учасники робили внесок у розмірі 450 гривень, проте переможця, звісно, не обирали. Кожен спортсмен, який вирішив бігти одну з чотирьох дистанцій, отримав медаль та пам’ятний подарунок. Усі зібрані кошти були передані Полтавському обласному відділенню дитячої онкогематології, в якому лікуються діти зі всієї області. Зокрема, планують придбати центрифугу Thermo Scientific Cytospin 4.

Останні новини:  Прошва: особенности ткани и способы применения

Компанія UPG виступила в ролі партнера благодійного забігу

Окрім безпосередньої участі у заході, мережа якісного пального UPG стала партнером забігу. Для компанії це не вперше – UPG регулярно підтримує спортивні заходи та ініціативи по всій країні, оскільки для них соціальний напрям є невід’ємною складовою розвитку відповідального бізнесу в Україні та світі. Очевидно, що забіг в Кременчуці не став винятком. Тому в рамках партнерства та допомоги організаторам заходу UPG розіграли бонусні картки на якісне пальне мережі заправок UPG серед учасників благодійного забігу. Працівники UPG, які приєдналися до забігу, зазначили, що вдвічі приємніше працювати в компанії, яка є небайдужою до таких важливих заходів, особливо якщо вони стосуються дітей. Головне – можливість провести час з користю не тільки для учасників, а й для дітей, які потребують нашої допомоги.

Останні новини:  Прошва: особенности ткани и способы применения