Послуги для приватних підприємців від європейського банку Credit Agricole

24

Для успішного ведення бізнесу потрібно користуватися якісними банківськими послугами, тому для співробітництва варто вибрати надійну фінансову установу. Одним із найстабільніших банків в Україні є АТ «Креді Агріколь Банк», що частиною європейської групи. Банк пропонує підприємцям безліч можливостей.

Дізнатися детально про всі пропозиції банку можна за посиланням https://credit-agricole.ua/privatnim-pidpriemtsyam або у Контакт-центрі за телефоном. Відділення банку представлені у місті Києві та в регіонах по всій Україні. Розглянемо коротко, що Credit Agricole пропонує своїм клієнтам.

Пакетні пропозиції та РКО

Пакетні пропозиції РКО для підприємців — це лінійка пакетів для бізнесу. Оптимальні умови варто обирати, орієнтуючись на обсяги бізнесу: кількість платежів і рахунків, потреби у використанні готівки, наявність валютних операцій тощо. Основні переваги:

  1. доступність тарифів;
  2. повний спектр необхідних сервісів для СПД.

Пакети передбачають безоплатне відкриття та обслуговування поточних рахунків. Підприємці мають змогу переказувати кошти на клієнтські та поточні рахунки в Credit Agricole без додаткових комісій.

Останні новини:  Бетонные кольца для канализации: как правильно выбрать по характеристикам

Для підприємців у сфері IT

Credit Agricole має особливі пропозиції для підприємців, які займаються розробкою програмного забезпечення, комп’ютерних ігор, працюють у сфері обробки даних та реклами в інтернеті. Клієнтам пропонуються найкращі умови зарахування коштів на рахунки, мінімальні комісії за зняття готівки в Україні та за кордоном. Спеціальний пакет IT Professionals для ІТ-сфери — це рахунок СПД та картка ФО з переліком сервісів на вибір. Пакет є одним із кращих на ринку за наповненням та тарифами для ІТ (платежі та конвертація валюти, зняття в банкоматах, зокрема за кордоном).





Підприємці мають змогу обрати один з трьох сервісів:

  1. SMART — програма винагород за сплату безконтактною карткою, додаткова картка для друзів або родичів, I-Bank, одна безоплатна фінансова послуга на вибір;
  2. PREMIUM — користування картками класу Platinum у готелях і ресторанах, можливість відвідувати бізнес-зали та обслуговуватися без черг в аеропортах «Бориспіль» і «Київ», комфортний інтернет-банкінг, 3 безоплатні фінансові послуги на вибір тощо.
  3. SOMMELIER — до переваг вищевказаних пакетів додаються цікаві переваги винної тематики, дегустації, консультації професійного сомельє та інші.
Останні новини:  "Жирона" Довбика і Циганкова - в єврокубках! А за допомогою яких додатків найкраще за нею стежити?

Кредити та депозити

Є можливість оформити готівковий кредит або відкрити кредитну картку з лімітом. Гроші можна взяти без застави та поруки з фіксованою відсотковою ставкою на весь період кредитування. Депозити від Credit Agricole дадуть змогу заощадити свої фінанси, зібрати велику суму для потреб бізнесу, придбання обладнання та інше. На вибір є три типи вкладів: «Строковий», «Вільний» і «Врожайний».

Корпоративні картки

Це зручний і надійний інструмент для проведення безготівкових оплат картками Business. Корпоративні картки надають змогу контролювати витрати на відрядження, представницькі та інші господарські витрати вашого бізнесу.

Останні новини:  Балкони з виносом: особливості монтажу

Оплата послуг IT та фриланс

Отримання інвойсів на оплату за зовнішньоекономічними контрактами. Алгоритм нескладний: після заповнення інвойсу банк надсилає рахунок платнику, одержувач інвойсу його оплачує, після чого підприємець отримує гроші на свій поточний рахунок.

Credit Agricole має понад 120 років досвіду підтримки бізнесу, що дає змогу надавати послуги найвищого рівня. За 27 років на фінансовому ринку України банк набув лідерських позицій у рейтингах фінансової стійкості, а також отримав відзнаки фахових українських періодичних видань.

* викладена вище рекламна інформація є дійсною станом на «07» квітня 2021 та не вважається публічною пропозицією (офертою) АТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК» (далі — Банк). Чинні актуальні умови надання Банком банківських послуг розміщені на вебсайті Банку за посиланням credit-agricole.ua. «Ліцензія НБУ № 99 від 12.10.2011. Реєстраційний № 149 у Державному реєстрі банків».