Пари-Матч - надежная букмекерская контора в круглосуточной доступности

30

Своїм клієнтам Паріматч пропонує поставити більш ніж на 20 популярних видів спорту. Серед них можна зустріти те, чим цікавиться майже кожен гравець: футбол, хокей, теніс і баскетбол. Але крім них, доступні і менш популярні види спорту: американський футбол, крикет, сквош, шахи — вибрати є з чого.

Лінія ставок фрибет Беларусь в БК Парі матч представлена як самим популярними чемпіонатами, так і місцевими лігами. Якщо брати за приклад футбол, то крім Бундесліги в Німеччині, для ставок доступні всі професійні чемпіонати аж до Оберліги. Якщо розглядати Україну, то гравці можуть поставити на Прем’єр Лігу та Першу Лігу.

Останні новини:  Прошва: особенности ткани и способы применения

У розписі на матч є всі основні результати. Сумарна кількість можливих ставок в лінії і live перевищує кілька сотень. Для футболу, крім основних результатів, тоталов і фор — це ставки на статистику, голи і комбіновані ставки. Наприклад, що обидві команди заб’ють і проб’є сумарний тотал ТБ 3,5.

Коефіцієнти і маржа залежать від популярності події. Чим важливіше матч і чим більше глядачів за ним стежать, тим будуть вищі коефіцієнти в букмекерській компанії Парі Матч Україна.

Останні новини:  Основные элементы скутера