Дизайн комфортного та затишного офісу для сучасної компанії

38

Можна позаздрити тим, хто обожнює проводити час на робочому місці та повністю заглиблюватися в творчий процес. А можна надихнутися і створити унікальний офісний простір – комфортний та затишний, в якому буде приємно працювати.

Пропонуємо декілька цікавих ідей для створення офісного простору з акцентом на затишок та домашній комфорт. Але зазначимо, що довіряти розробку дизайн-проекту та його реалізацію краще лише професіоналам. Наприклад, за посиланням https://partner-design.com.ua/ua/duzayn-interery/dizayn-ofisu/ можна ознайомитись з портфоліо компанії Partner Design. Спеціалісти з дизайну комерційної нерухомості розроблять та реалізують індивідуальний дизайн-проект вашого офісу.

Останні новини:  Кранове електрообладнання і сфера його використання

Ідеї для затишного офісу

  • Проектуючи зал для конференцій та переговорів, можна використати комфортні сучасні меблі не традиційної прямокутної форми, а овальної чи круглої. Якщо стіл виконаний з дерева бежевого, пісочного чи коричневого кольору, стільці можна обрати з фактурними спинками чи прикрашеними оригінальним орнаментом. Для вікон використати не стандартні жалюзі, а тканинні ролети. Якщо стилістика дозволяє, краще навіть залишити вікна відкритими аби забезпечити достатній доступ сонячного світла.
  • Кімната для відпочинку потребує затишного диванчика та кількох крісел зі столиками, аби кожен мав змогу відпочити та відволіктися від робочого процесу, випити кави чи переглянути новини у смартфоні.
  • Якщо офіс має відкрите планування, зонувати простір можна, використавши невисокі перегородки білого чи світло-сірого кольору. Ще одна незвична ідея для зонування – замість перегородок використати штори, які додають простору затишної м’якості і дозволяють з легкістю відокремити частину великої кімнати для проведення «мозкового штурму».
  • При використанні білого кольору в оздобленні стін офісу уникнути монотонності можна, комбінуючи різні фактури. Наприклад, одна стіна може бути покрита білою фарбою, інші оздоблені білою керамічною плиткою, цеглою чи фактурною штукатуркою – прийоми, що часто використовують в оформленні сучасних комфортних офісів.
Останні новини:  Фірма Ticket to America: Візовий супровід для отримання візи в США

дизайн офісу





Загалом, інтер’єр офісу з комфортними та затишними деталями може виглядати сучасно та налаштовувати на творчу хвилю, вражати своєю гармонійністю та оригінальністю. Але для цього потрібно, щоб розробкою та реалізацією проекту займалася команда спеціалістів. Довірте справу професіоналам, і результат вас порадує.