Ваш дім – фортеця: 5 побутових предметів, які відганяють біду

Сьогодні,   18:18    141

Обереги для дому люди створювали з давніх-давен. Захисні властивості мають навіть найпростіші речі, які є частиною повсякденного побуту. Головне — знати, як правильно їх використовувати.

Експерти розповіли, які предмети є оберегами будинку

Сила оберегів для будинку може бути великою, проте не кожен предмет володіє захисними магічними властивостями. Які ж предмети можуть стати оберегами для дому? Дізнавайтеся у нашій статті.

Ключі використовуються в багатьох обрядах. Сам ключ — це символ того, що ви закриваєте двері свого будинку від злих сил. Крім того, це символ фінансового благополуччя. Все, що потрібно робити, щоб ключі працювали як обереги, — це тримати їх у порядку та чистоті. Носіть їх у сумці, а, повертаючись додому, поміщайте на спеціальний гачок або у гарний футляр.

Цей предмет захищає від псування і пристріту, адже волосся здавна вважається провідником енергії та інформації від вищих сил. Жінки завжди намагалися ховати волосся під хустками або іншими головними уборами від чужих очей. Власний гребінець — це сильний оберіг, який потрібно дбайливо зберігати та нікому не давати користуватися.

Останні новини:  З яких причин людина може ненавмисно розповідати чужі таємниці

Віник — це відомий домашній оберіг, який допомагає позбутися неприємностей і хвороб, а також залучає гроші в будинок. Підмітати на спадний місяць від кімнат до порога — це спосіб прогнати з дому всі біди. На зростаючий місяць слід підмітати від порога до центру будинку, щоб привабити фінансовий успіх.

Експерти розповіли, які предмети є оберегами будинку

Ставити віник потрібно ручкою вгору. Вовки часто використовують у чорній магії, наводять через них псування, підкидаючи їх у будинок, але вони також володіють сильними захисними властивостями. Щоб не впустити погану енергетику і не випустити щастя з дому, їх засовують у дверні косяки.




Сіль — дуже потужний оберіг. Водою з сіллю миють підлогу і протирають пил, коли хочуть позбутися негативної енергії в будинку. Щоб захистити дім від псування та пристріту, в кожен кут поміщають невеликий мішечок із сіллю. Через рік мішечки потрібно замінити на нові.

Останні новини:  Ключові моменти, про які важливо не забути при звільненні

Щоб захистити свій дім від злиднів, можна скористатися оберегом з монет. Їх можна залишити на підвіконні на зростаючий місяць на три ночі, щоб вони зарядилися місячною енергетикою. Після цього монети розкладають по кутках будинку — вони вбережуть від фінансових неприємностей.


noviydoctor.com