Новий Skoda Kodiaq RS засвітився на тестах

Сьогодні,   16:31    292
Спортивна версія Skoda Kodiaq RS 2025 модельного року виїхала тестуватись на відомий трек Нюрбургринг.

Майже рік минув з презентації нового покоління Skoda Kodiaq, а отже поява нової комплектації RS вже давно назріла.

Нещодавно на Нюрбургринзі у об’єктиви фотошпигунів потрапив новий Skoda Kodiaq RS. Спортивніша версія нового покоління великого чеського позашляховика позувала під час підготовки до виходу на ринок у 2025 році.  

Skoda Kodiaq RS 2025 року

Новинка мала мінімальний камуфляж, який намагався приховати характерне для моделей оздоблення з написом “vRS”, незважаючи на те, що решітка радіатора не є остаточною – її хромовані рамки не типові для цього спортивного автомобіля, як у Octavia RS – а супорти не викрашені в червоний колір. 

Останні новини:  Ілона Маска звинуватили у плагіаті дизайну роботаксі

Дизайн 

Skoda Kodiaq RS 2025 року

Якщо уважніше придивитись, то можна побачити, що фахівці з камуфляжу бренду Skoda доклали зусиль, щоб якомога прикрити більший трапецієподібний повітрозабірник, розташований в бампері, з внутрішнім каркасом із стільниковим малюнком, пофарбованим у чорний колір. 

Стримані вертикальні повітряні завіси на кінцях переднього бампера також є новими, що забезпечує додаткову агресивність у цій зоні. Ззаду видно, як нижня частина бампера покрита чорним вінілом, який приховує фальшивий тепловідвід із стільниковим декором і червоною стрічкою. Два вихлопні наконечники інтегровані в накладки багатокутної форми. 

Останні новини:  На честь 35-річчя MX-5 Miata: Mazda представила новий Roadster

Всередині 

Skoda Kodiaq RS 2025 року




Можна навіть побачити, що логотип RS на підголівнику пасажирського сидіння закрито, щоб потужні камери фотографів не змогли його зафіксувати.  

Також є кілька цікавих зображень, які проливають яскраві деталі на його техніку, а саме те, що новий Skoda Kodiaq RS не буде плагін-гібридом. 

Останні новини:  Десять електричних кросоверів, про купівлю яких ви не пошкодуєте

Під капотом у нього буде 2,0-літровий бензиновий двигун TSI з максимальною потужністю близько 270 к.с. Цього має бути достатньо для флагмана, який запропонує високий рівень комфорту та динамічні відчуття за кермом, але на який доведеться чекати до середини 2025 року. 

Фотограф: Motor.es
Фотограф: Motor.es
Фотограф: Motor.es
Фотограф: Motor.es


motorcar.com.ua