Джессіка Альба створила наймодніший образ з речей, які у вас точно є

Сьогодні,   17:30    124

Який би стиль ви не носили, є речі, які складають основу гардероба. Саме в образі з них недавно з’явилася Джессіка Альба, привернувши увагу ідеальною осінньою стилізацією, яка поєднує в собі вишуканість та комфорт і є надзвичайно легкою для повторення.

Джессіка Альба. Photo: Bellocqimages/Bauer-Griffin

Якщо у вас досі немає капсульного гардероба, саме час його створити. По-перше, це дозволить стати на сторону свідомого споживання, а по-друге, сприятиме вибору якісних та гарних базових речей. Джессіка Альба належить до знаменитостей, які свідомо ставляться до моди й періодично з’являється у гарних повсякденних стилізаціях. Так, 15 жовтня акторку помітили у Лос-Анджелесі в образі, який кожна запрагне відтворити цього сезону.

Останні новини:  Даша Астаф’єва привітала маму з днем ​​народження та показала рідкісне фото з нею

Джессіка Альба. Photo: Bellocqimages/Bauer-Griffin

Джессіка Альба. Photo: Bellocqimages/Bauer-Griffin

Джессіка Альба поєднала широкі джинси з білою футболкою, коричневим кардиганом та масивними чоботами на платформі. Ніби-то простий образ довершили аксесуари – акторка доповнила стилізацію срібним кулоном та протисонцевими окулярами в стилі 1970-х.

Альба надихає нас своїм стилем ще з 2000-х, коли вона надавала перевагу яскравим та сміливим поєднанням. Нині акторка зосереджується на більш базових елементах гардероба, показуючи, що прості поєднання теж можуть мати вишуканий та стильний вигляд.

Останні новини:  Акторка Олена Світлицька заявила про кризу в шлюбі