Побачила, як жінка купує 5 пачок однакових корнішонів — ростуть хоч в пустелі: сорт огірків для засолювання

Сьогодні,   01:39    93

Засолювати огірки любить майже кожна господиня. Але що консервувати, якщо через спеку врожай виявився дуже скромним? Щоб не стикатися з такою ситуацією, виберіть сорти, що витримають суху погоду.

Садівники назвали сорт огірків, які дають смачний врожай навіть у засуху

Хто не любить солоні огірки? Це чудовий перекус, прекрасне доповнення для застілля, а також невіддільний компонент багатьох салатів. Але чому огірки за одним і тим же рецептом можуть кардинально відрізнятися на смак? Причина у сорті! Його вибір має дуже велике значення. Від сорту залежить не тільки смак, але й врожайність та стійкість до несприятливих погодних умов.




Кураж F1 — це унікальний гібрид, який подобається більшості городників. Цей сорт славиться своєю стійкістю до поганої погоди та різних хвороб. Він здатен давати щедрий урожай навіть у періоди засухи. Плоди у Кураж F1 щільні та хрусткі, тому ідеальні для засолювання. Також цей сорт дуже невибагливий, тому доглядати за ним (добривами та поливом) доведеться нечасто.

Останні новини:  “Посивіли та постаріли”: відомих співаків неможливо впізнати – що з Олегом Скрипкою та Сергієм Бабкіним?
Кураж F1 — невибагливий сорт огірків, який легко переносить нестачу вологи

Наступний сорт — Берендей F1. Можете просто посадити його в тіні, адже він може рости без великої кількості сонячного світла. При цьому рослина дає щедрий урожай. Огірки у Берендей F1 середні, щільні, без порожнеч, тому також чудово підходять для консервації. Сама рослина здатна зберігати врожайність та здоров’я навіть під впливом грибків та стресів через посуху.

Останні новини:  З’їдаються всі, а розсіл випивається до останньої краплі! Цей рецепт помідорів перевірено роками

Якщо ви хочете огірки з тонкою шкіркою, то виберіть Мірабел F1. Цей сорт може перенести не лише спеку, але навіть коливання температур. Помірна нестача вологи для нього також не є критичною. Також цей сорт стійкий до більшості хвороб та не потребує частого оприскування.

Одним із найцікавіших ранніх сортів огірка є Гектор F1. Він родить вже через 35-40 днів після посіву. Гектор F1 добре підходить для засолювання, але також сподобається тим, хто любить їсти огірки свіжими або у складі легких літніх салатів з корисними заправками.

Останні новини:  Наступного року цвіт буде видно навіть з космосу: свекруха розповіла, як підготувати гортензію до зими
Гектор F1 — ранній сорт огірків, який ідеально підходить для салатів та засолюванняГектор F1 — ранній сорт огірків, який ідеально підходить для салатів та засолювання

Останній сорт огірків, який заслуговує уваги любителів засолювання — Маша F1. Він є досить стійким до вірусів, борошнистої роси та інших захворювань. Плоди Маша F1 мають правильну форму з великою кількістю дрібних шипів. Такий зовнішній вигляд свідчить про те, що огірки чудово підходять для консервації. А ще цей сорт швидко дозріває – 35-40 днів після сходів.


noviydoctor.com