Дональд Трамп попрацював у McDonald’s

Вчора,   23:00    458

Кандидат у президенти США від республіканців Дональд Трамп зробив фотосесію, де він нібито працює кухарем у ресторані McDonald’s.

Про це пише CNN.

Під час своєї передвиборчої кампанії Дональд Трамп відвідав штат Пенсильванія і заїхав до одного з ресторанів “Макдональдс”. Він особисто приготував картоплю фрі, а потім роздавав їжу клієнтам через вікно обслуговування, жартуючи, що приготував усе сам.

Останні новини:  Мережу насмішило відео, як чоловік знепритомнів під час пологів дружини
Трамп "попрацював" у McDonald's
Трамп "попрацював" у McDonald's

 

Трамп також звинуватив свою суперницю по виборах Камалу Гарріс у брехні.

Кандидатка від демократів раніше ділилася, що в молодості працювала в McDonald’s, підкреслюючи своє походження із середнього класу. Трамп стверджував, що це неправда, проте не надав жодних доказів своїх слів.

“Я шукаю роботу. І я завжди хотів працювати в McDonald’s, але ніколи не працював. Я балотуюся проти людини, яка сказала, що працювала, але це виявилося абсолютно фальшивою історією”, — заявив Трамп власнику McDonald’s у неділю.

Читайте також:  Вчені виявили 115 генів, пов’язаних з тривожністю
Трамп "попрацював" у McDonald's
Трамп "попрацював" у McDonald's

Гарріс публічно не реагувала на звинувачення у брехні щодо її роботи в McDonald’s. Проте CNN дізналися від компанії, що вона дійсно працювала в одному з ресторанів у місті Аламеда, штат Каліфорнія, у 1983 році. Тоді вона була студенткою університету Говарда у Вашингтоні. За словами представника, Гарріс виконувала обов’язки касира та працювала з обладнанням для приготування картоплі фрі й морозива.

Останні новини:  Ізраїльський пес-серфінгіст прославився на весь світ