Стабільність ключових показників СК «Експрес Страхування» підтверджена рейтингом Insurance TOP

Сьогодні,   03:53    86


Стабільність ключових показників СК «Експрес Страхування» підтверджена рейтингом Insurance TOP

СК «Експрес Страхування», що входить до УКРАВТО ГРУП, демонструє стабільність ключових показників фінансової стійкості: активів компанії, власного капіталу та фінансового результату.




За даними впливового професійного рейтингу Insurance TOP за 6 місяців 2024 року, СК «Експрес Страхування» посилила свої позиції у двадцятці найбільших страхових компаній України за показником «власний капітал», посівши 13-ту сходинку. Станом на 30.06.24 власний капітал Компанії зріс на 23% і склав 341,6 млн грн.

Останні новини:  КАБи, ракети, дрони: Зеленський розповів про кількість випущених за тиждень повітряних цілей по Україні

За показником «активи» Компанія піднялась на 2 пункти, до 15 рядка рейтингу. Порівняно з січнем-червнем 2023 року активи СК «Експрес Страхування» зросли на +20,2% і становили 820,2 млн грн.

За показником чистого фінансового результату «Експрес Страхування» 2 роки поспіль стабільно входить до десятки найкращих страховиків України, згідно рейтингу Insurance TOP.

Зауважимо, що за даними Національного банку України, кількість страхових компаній, які працювали на ринку ризикового страхування станом на 30.06.24 становила 78 СК. За рік кількість страховиків non-life скоротилась на 25 компаній.

Останні новини:  Заради зменшення ціни: електромобіль Volkswagen ID.3 отримав нову акумуляторну батарею


avtomir.ua