Ford представив компактний позашляховик для бездоріжжя

Сьогодні,   02:12    93

Компанія Ford представила нову версію Bronco Stroppe Special Edition, створену на честь Уільяма Строппа. Ця людина відома шанувальникам марки так само, як і Керрол Шелбі, який випускав потужні версії Mustang. А Стропп відповідав за модифікацію цього позашляховика. Новий Ford Bronco 2025 року у версії Stroppe Special Edition найкраще підготовлений до бездоріжжя. Про це інформує Wheel-news.

Останні новини:  Водіїв попередили про важливі зміни, які почнуть діяти із листопада

Візуально американська модель у цьому виконанні відрізняється оригінальним забарвленням кузова, який Стропп використовував для розробки спортивних модифікацій автомобіля. Представлений Bronco оснащується системою відключення стабілізатора, високопродуктивною підвіскою для бездоріжжя та 35-дюймовими шинами, якими обтягнуті 17-дюймові диски. Під капотом у американської моделі залишився стандартний двигун V6, який видає до 330 к.с. потужності.

Bronco у новому виконанні також підготовлений до ралі Baja 1000. Зазначимо, що Стропп адаптував позашляховики під це змагання. Причому саме завдяки його зусиллям Ford вперше здобув перемогу у Baja 1000 у 1969 році.

Останні новини:  Дебютував новий Nissan Murano 2025 (фото)

Представлений позашляховик, незважаючи на внесені зміни, візуально відрізняється від звичайного Bronco лише оригінальним забарвленням кузова та збільшеним кліренсом. Ford не став змінювати дизайн інтер’єру. Ціни на нову версію американської моделі поки не оголошено. На ринок автомобіль надійде на початку наступного року.


newsauto.com.ua