Тіна Кароль зробила селфі з ліжка і видала пікантну таємницю: спить без нічого – це все є на фото

Сьогодні,   01:25    86

Тіна Кароль – одна з найпопулярніших українських співачок, за життям якої у її Інстаграм-блозі спостерігають майже 2 мільйони підписників. Тіна нечасто радує своїх прихильників кадрами зі свого особистого життя. Зазвичай, співачка показує свої репетиції, кадри з концертів, чи інші моменти творчого життя.

Та нещодавно Тіна показала у своєму Інстаграм-блозі ранкове селфі у ліжку. Співачка позувала, закутана у повітряну білу ковдру без макіяжу і без одягу. В кадрі видно, що співачка звикла спати без піжами.

Останні новини:  В пропуску вечері знайшли неприємний наслідок для здоров’я
Тіна Кароль показала себе зранку у ліжку без одягу
Тіна Кароль показала себе зранку у ліжку без одягу

Варто додати, що Тіна без макіяжу і зачіски виглядає не гірше, ніж при повному “марафеті”. У свої 39 років співачка немає зморшок і виглядає молодо та свіжо.

Варто додати, що останнім часом подейкують, що у своєму ліжку Тіна спить не сама. Так, співачка після смерті свого чоловіка у 2013 році не показувала на публіку жодного свого бойфренда. І справа не в тому, що Кароль довгий час була самотня. Тіна зізнається, що не покаже свого обранця на публіку, навіть якщо вийде за нього заміж.

Останні новини:  Лікарі назвали перший симптом деменції

Не так давно в Мережі почали говорити, що співачка може зустрічатися з молодшим на 9 років бізнесменом Юрієм Арошидзе. Чоловік являється президентом американського фонду протезування “PROTEZ FOUNDATION”, з яким співпрацює Кароль. Так, співачку неодноразово бачили в компанії Юрія на різних заходах.

Тіна Кароль та Юрій Арошідзе. Скриншот фото з Мережі

Сама співачка відреагувала на ці чутки на власному концерті. Зі сцени Тіна зазначила, що її вже “поженили” з Юрієм. Та Тіна закликала не вірити цим чуткам.




Це все смішно. Особливо останнє – те, з ким мене поженили. На паркані теж пишуть і там нічого…

, – сказала Тіна зі сцени.

Останні новини:  Кращі за будь-які проліски: як виростити тюльпани на підвіконні до Нового року – трюки від 75-річної бабусі



odnaminyta.com