Сім основних помилок на першому побаченні, які роблять жінки

Вчора,   21:06    113

 

Уявіть, що ви ось уже два тижні спілкуєтеся з милим хлопцем на сайті знайомств. Він смішний і цікавий, ви багато листуєтеся і зацікавлені в живому спілкуванні. Він кличе вас на побачення, і зовні він виявляється навіть краще, ніж ви думали.

Вечір здається таким прекрасним, і ви всю ніч не спите, бо думки не дають заснути. Настає наступний день, ви вже чекаєте дзвінка або повідомлення, але ваш телефон вперто мовчить.

Він так і не подзвонив. У кожної дівчини в такій ситуації виникне цілком логічне запитання: чому? Розбираймось, які основні помилки на першому побаченні допускають дівчата:

Скарги на все підряд

Для вас це може бути природно — поскаржитися на погане обслуговування і не смачний салат, на погоду і таксиста, який «здер» за простій половину суми за тарифом. Потім ви згадуєте про свого сусіда, який вчиться грати на контрабасі і ви вже не знаєте, куди втекти з квартири. І на свою маму, яка постійно суне свій ніс у твої справи.

Загалом, дівчата: подібна поведінка — це прямий шлях до мовчання телефону.

Останні новини:  Чому шкідливо слухати скарги та що робити зі скигліями

Соціальні мережі

Якщо ви на першому побаченні не піднімаєте очей від телефону, постійно відволікаєтесь від розмови для того, щоб почитати коментарі, викласти свій салат в Instagram і поспілкуватися через Viber з подружкою — це не залишиться непоміченим. Ваша надмірна залежність від соціальних мереж і смартфона стануть другою причиною, по якій ви отримаєте «від воріт поворот».

Ви багато критикуєте

Якщо в розмові з ним ви не змогли уникнути критичних суджень — це ще один привід замислитися над тим, що ви говорите.

Наприклад, він розповів вам про суперечку зі своєю сестрою, і ви тут же (із солідарності) підтримали слабку сторону і засудили його за таку поведінку. Або він розповів вам про неприємні ситуації на роботі, а ви, замість того, щоб підтримати та запевнити його в позитивному результаті конфлікту, сказали, що він сам у всьому винен.

Останні новини:  10 комедійних фільмів із нульових, які хочеться передивлятися

Занадто багато особистих питань

Надмірна цікавість — це бич багатьох дівчат. Якщо він побіжно згадує про свою колишню, то нам хочеться дізнатися всі подробиці: скільки зустрічалися, якою вона була, чому розлучилися і так далі.




Якщо дівчина на першому побаченні занадто активно розпитує і задає багато незручних запитань, то хлопець починає відчувати себе, як на співбесіді (або, що ще гірше, як на допиті). Не потрібно проявляти надмірний інтерес. З часом, коли він буде вам довіряти, він сам все розповість.

Закрита поза тіла

Ви недооцінюєте роль мови свого тіла.

Якщо ви під час побачення не знаєте, куди подіти руки та сидите в закритій позі, він може подумати, що ви не раді спілкуванню.

Зберігайте зоровий контакт, дозвольте своїй жестикуляції стати легкою і невимушеною, торкайтеся до нього (ненав’язливо) — в загальному, поводьтеся легко і розкуто.

Грубі манери

Жінки борються за рівність статей, але жіночність при цьому ніхто не скасовував. Хай там що, чоловіка до жінки тягне загадка, тонкі руки та хвилюючий аромат шкіри, гарне плаття і туфельки на високих підборах.

Останні новини:  5 причин, через які з’являються проблеми навіть у хороших стосунках

Але, як би там не було, не прагніть бути тим, ким ви насправді не є. Найжахливіше, що ви можете придумати — це змінити звичні човники та зручну сорочку на вбрання, в якому ви будете почувати себе безглуздо.

Головне — не бути грубою. Якщо ви вживаєте алкоголь, то не пийте дуже багато. Якщо ви використовуєте в мові нецензурну лексику — утримайся від подібних виразів. Якщо курите — скажіть йому про це відразу, не варто починати відносини з брехні.

Не запізнюйтеся!

Запізнитися на 5-10 хвилин — це нормально, але якщо хлопець чекає вас понад 20 хвилин, то це вже прокол.

Якщо є обставини, за яких вам доводиться затриматися — розкажіть йому про це або перенесіть побачення, але не змушуйте чоловіка витрачати свій час на очікування зустрічі з вами.


glamour.kyiv.ua