Чоловік залишав кумедні записки господарям будинків.

36-річного Даміана Войніловіча з Польщі було засуджено до 22 місяців тюремного ув’язнення за те, що він проник у два будинки і виконував різні роботи по дому, наприклад розвішував білизну і мив підлогу. Про це пише Oddity Central.

Однак чоловік не отримав від своїх “жертв” жодного слова подяки. Уродженець Польщі був звинувачений у крадіжці зі зломом після того, як минулого літа зайшов до двох будинків у Ньюпорті (Уельс) і почав виконувати різноманітні роботи: виносити сміття, розвішувати білизну на вішалці та мити підлогу. Чоловік лише пригостив себе невеликою кількістю вина, і навіть залишив записку з текстом “Не хвилюйся, будь щасливий, їж і відпочивай” для однієї з жертв.

Останні новини:  Модель Playboy розлютила пасажирів літака смердючим обідом

Однак “жертви” Войніловича не дуже-то оцінили роботу, яку він виконав на їхній ділянці. Мешканка Монмутшира, яка повернулася додому 16 липня і виявила, що сміттєвий бак спустошений, годівнички для птахів наповнені, а горщики з рослинами переставлені по саду, так злякалася за своє життя, що тривалий час ночувала у друзів.

Останні новини:  Російський футбольний клуб шукає таролога для перемоги

Адвокат Войніловича нещодавно заявив суду, що на момент інцидентів він був безхатченком і шкодує про незручності, які заподіяв жертвам. Суд засудив чоловіка до 22 місяців позбавлення волі, визнавши його таким, що “становить значну небезпеку для суспільства”.